Меню

Избрани новини

Пикантерии

Вулгарната кариера на Златка започна с пъшкане и охкане от екрана (видео)

Плеймейтката нашумя с грозни изявления и вулгарно поведение

Колкото и да се старае да изчисти всички „петна“ по светската си „автобиография“ Златка Райкова продължава да бъде плеймейтката известна като Русата Златка, констатира репортер на LifeOnline.bg.

С поредното си участие в „Биг Брадър“ силиконката и любовника й Благо Джийзъса го играят влюбени гълъбчета, но и двамата осъзнават, че стават само за смях.

Тенденциозното поведение в стил „праведна и вярна любима“ не могат да заблудят зрителите, които много добре помнят нейните изцепки.

Все още кънтят сладострастните й стонове в риалити проекта "Острова на изкушението", където тя прави секс на финала с един от обвързаните мъже - Филип.

Златка, която проби в светските среди с голота и вулгарни изказвания сега отказа целувка със Станимир Гъмов заложена по сценарии в театрална тв постановка.

Няма да пропуснем да споменем и редицата провокативни целувки с жени със също толкова съмнителна репутация като нейната, както и публични скандали, които произведе през годините.

Праведната Златка обаче явно е забравила стотиците си „мръсни“ изяви по клубове, предавания, студия и фотосесии.

А в холивудската продукция „Конан Варварина“ (2011) не се притесни да се снима чисто гола, припомни си репортер на LifeOnline.bg.

След пет годишна връзка с ММА боеца Георги Валентинов и последвал телевизионен годеж, Райкова заряза любимия и се хвана с Благой, който има зад гърба си два неуспешни брака и три деца.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза