Меню

Избрани новини

Риалити

Конкурентът на Кулагин - Най-евтиният участник в историята на родния „Биг Брадър“ (видео)

Няма да повярвате за колко пари е влязъл в Къщата

Конкурентът на Валентин Кулагин Цецо Андреев е най-ниско платеният участник в 15 годишната история на формата в България, научи репортер на LifeOnline.bg.

Само и само да сбъдне мечтата си да бъде в играта сред Вип персоните Цеци се навил на сумата от 1000 лв., точно срещу тази цифра на хонорарен лист се е разписал духовият музикант от Койнаре, който е част от актуалния каст на Big Brother: Most Wanted.

Амбициозният разкрасител на известни личности дал всичко от себе си, за да попадне в Къщата в Нови хан и финансовата уговорка с продуцентите била без абсолютно никакво значение, твърди HotNews.

За да се рекламира в нацинален ефир всеки ден той бил готов да се разпише срещу символичната сума, твърдят и гей приятели на Андреев.

Мълвата се разнася от фотограф близък до Златка Райкова, както и до други от клиентките на Цецо.

Въпреки приятелството си с Андреев, те не се свенят да коментират, че "някои хора са готови на всичко, за да се появят на малкия екран в прайм тайма срещу символична сума".

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Според запознати, всъщност причината гримьора да иска да влезе в редиците на ВИП-овете в риалити формата на NOVA е гримьорът Мис Бони. Той е като трън в очите му от години и това изпъкна и във вчерашното предаване на живо.

Андреев номинира Емануела, която е една от редовните му клиентки, но той се обоснова, че го прави защото фолк фурията направила аналог с Мис Бони. Цеци много се обидил, че името му се поставя до това на най-търсения гримьор в бранша, когото мрази от дъното на душата си.

Някои зрители заподозряха Цеци в поредно подлизурство пред Златка и Благо, които също номинираха поп фолк звездата с аргумент, че Емануела създавала грешно впечатление у зрителите, че Златка ревнува от нея и че , разпитвала за техни бивши връзки, намесвала имената на Алисия, Николета и Валери Божинов.

Номинирани тази седмица са Весела Нейнски, Никита Джонсън, Емануела, Албена Вулева и Стоян Роянов Я-Я.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза