Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пълна измама! Златка и Благо се трещяли тайно от година под носа на Георги (видео)

В момента в Къщата подготвят мюзикъла „Ах, този Джийзъс“

Русата Златка и Благо Джийзъса се оплетоха в лъжи по време на една от мисиите в „Биг Брадър“, видя репортер на LifeOnline.bg.

На всички ни стана ясно, че връзката им се гради на единия секс и нищо повече. Благой не успя да назове името на майката на жената до него, което предизвика истински фурор сред зрителите на предаването. А от останалите им отговори разбрахме, че двамата никак не се познават.

Влюбените гълъбчета твърдят, че са заедно от три месеца и че първата им целувка се е случила в колата на 13 септември.

Датата е вярна, но не става въпрос за тази година. Запознати с любовния живот на блондинката от Пазарджик издават, че тя спи с футболиста от година. Започнали отношенията си съвсем на шега, за задоволяване на нагона, пише “HotArena”.

Златка слагала рога на възлюбения си по онова време Георги Валентинов с набожния Благой. А според запознати – и с много други.

Аферите и баламосването на Жоро продължават докато той решава да й предложи брак. След това последвал ултиматум от страна на Благой, който се ядосал и искал да разбере веднъж завинаги с кого иска да бъде тя. В крайна сметка Златка прецака Валентинов и скочи в обятията на Джизъса.

Говори се, че продуцентите на формата водят преговори с Георги Валентинов да влезе при бившата си и бившия си най-добър приятел, който дълго време спеше с жена му под носа.

Те го убеждавали, че по този начин ще накара Златка и Благой да страдат и да ги мрази цяла България, плюс това, че ще си изчисти своя си имидж.

На фона на тези новини в Къщата тече подготовка за мюзикъла „Ах, този Джийзъс!“, в който сценаристите осмиват цялата ситуация с любовния триъгълник Георги – Златка – Благой. Въпреки, че авторите се подиграват с всички участници (Весела е наречена дебелана, Жени е мадам и сводница, Албена е черна магьосница, а Гъмов го играе алкохолик… ), само Райкова обаче се обиди от „постановката“.

Според нея, сценарият е "подигравка с тяхната любов" и всичко "трябва да се изясни и обясни", за да е ясно.

Емануела, която по сюжет трябва да го играе съпруга на Благо, който ще я зареже заради плеймейт блондинката отказа всякакъв физически досег до пишман ритнитопковеца.

Традиционната гей сцена с мъжка целувка този път е отредена на Гъмов и Я-Я, които ще трябва да демонстрират еднополовата си любов на екран. Засега Я-Я няма проблем с мъжката интимност.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (1)

МНОГО ЗАПОЗНАТ Гошето се похвали, че новото му гадже, има имоти и му дава всеки ден, големи суми пари и го води по почивки, из чужбина. Не го следи и той имал, пълна свобода, да си се вижда и с други момичета. Докато Златка му давала жълти стотинки.
31.05.2021 02:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати