Меню

Избрани новини

Звездите

Лора Караджова потвърди думите си за Михаела Филева: „В лоши отношения е с почти всички!“ (видео)

Изпълнителката искала да влезе в Къщата с баща си, но той отказал

Лора Караджова потвърди мнението, което изказа относно мръсните игри между изпълнителите в родния поп бранш в разговор Наско Колев и Папи Ханс по време на престоя си в Къщата на ВИП Брадър.

Тогава те обсъдиха свои преживявания и сблъсъци с амбициозния нрав на Мишето Филева, за което първо писа LifeOnline.bg.

Припомнете си, че записът от разговора им беше изтрит, но някой предвидливо го качи в независим сайт за видео споделяне.

В интервю след излизането си от Къщата Лора сподели за проблемите й с Михаела Филева и добави, че доколкото е запозната, Михаела не е в добри отношения с доста народ в бранша.

„Просто е такъв странен човек. Но и не ме интересува какъв точно човек е. Явно е свръх амбициозна и я обижда, когато нещо е преди нея“.

За участието си в Брадъра тя сподели, че и друг път са я канили във „ВИП Брадър“, но е отказвала, тъй като изпитва „зверски“ страх от това предаване. Дните й преди да влезе в Къщата са били по-гадни, отколкото самият престой.

„Но се оказа, че всъщност не беше толкова неприятно. Вътре срещнах готини хора, беше спокойно, с изключение, разбира се, на човека Кулагин, който единствен напрягаше атмосферата. Това, което очаквах, беше съвсем различно и в много по-негативен план“, споделя пред „Шоу“ изпълнителката.

Страхът й се криел в това, че се е притеснявала от това, че може да се изложи. Сега е доволна, че е успяла да защити името на фамилията.

„Мнението на родителите ми винаги е било определящо за мен и в никакъв случай не исках да рискувам с поведение, което да ги накара да се срамуват от мен. Напротив – исках да се гордеят, както е и сега“.

Караджова разкри, че когато са я поканили в Брадъра, е трябвало да влезе с баща си. Той обаче е отказал.

Разочарована е от Папи Ханс и реакциите му към нея дни преди финала. Колкото до лошотията на Кулагин, Лора се чуди как изобщо може да съществува такава.

Не е предполагала, че при мисията с близките ще влезе приятелят й. Очаквала е да влезе Данчо Караджов, тъй като не е искала да ангажира половинката си с предаването по никакъв начин.

Радва се за победата на Наско Колев, защото е видяла все хубави качества в него, но настройката й била в полза на Петко и се надявала той да бъде №1 в надпреварата.

Източник HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза