Меню

Избрани новини

Звездите

Кибер атака! Неблагодарна Мария Илиева свали отново клиповете на Наско от Интернет

Бившата любовница на рапъра не оцени мълчанието му за връзката им в Къщата

Певицата Мария Илиева продължава с грозните изцепки и отново се заяде с бившата си половинка Атанас Колев, научи репортер на LifeOnline.bg.

Илиева не оцени джентълменското поведение на Колев, който въпреки очакванията и огромната аудитория, която получи, не спомена нито веднъж за два месеца името й в Къщата на Биг Брадър и не изпадна в ситуация като Ричи да разказва и да се хвали с креватните си подвизи.

Бившата менторка и сексуална възпитателка на Атанас Колев реши, че сега е идеалният момент да припомни за съществуването си и единственото, което може да измисли е отново да изтрие появилите се в мрежата копия на песните на Наско издадени под шапката на нейния лейбъл.

Причината й за поредната порция злоба обаче остава загадка.

Песните на победителя в последния сезон на „ВИП Брадър“ изчезнаха за пореден път от YouTube. За това стана ясно, след като самият той сподели на Фейсбук страницата си линкове към парчетата му, а отваряйки ги, пише, че няма такава песен.

Наско прие случващото се с чувство за хумор и написа: „Песните отново ги няма. Нещо се бяха разсеяли хората. Скривам песни на пожар, точка ком“, писа „ТелеграФ“, цитиран от „ХотАрена“.

Феновете му моментално заподозряха колежката и бивша негова половинка – Мария Илиева, която вече веднъж го направи. Друга почитателка побърза да отбележи, че колкото и да трие музиката му, самият него не може да го заличи. Трети споделиха, че докато е бил в звездната Къща, някои от парчетата отново ги е нямало.

Любители на конспиративните теории пък видяха в „кибер атаката“ акт на отмъщение от страна на обидената от думите на Лора и Наско Михаела Филева, която бе замесена в доста пикантен разговор, разкриващ грозното и отношение спрямо колегите й.

Това не е първият случай, в който Мария се заяжда с Наско и опитва да саботира кариерата му. Той се постара да й върне жеста пренебрежително в следващите си тракове, а най-култовото бе това:

„Г-жо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и що ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що така ма нареди? Тамън да се обидя, ама тъй да ме мързи“.

Римите бяха наредени в парчето „Аре тихо“, в чието видео Насето демонстративно вдигна и средния си пръст за „Госпожата“.

Очевидно фактът, че публиката симпатизира на младото момче и го изпрати на триумфален финал в риалити шоуто силно е подразнил „Кака е скандал“ и тя реши отново да му напомни за себе си.

Мария Илиева и Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати