Меню

Избрани новини

Риалити

Интриганта Цеци тромпета защити Златка! Не била спала с Божинов! Псувала Алисия заради Николета (видео)

Намекът на Емануела за зависимостта му към алкохола и още нещо вбеси придворния на Златка

Макар и да твърдеше, че е много по-различен от Валентин Кулагин, провинциалният му колега Цеци Андреев се оказа абсолютно същата дребна интригантска душица, коментират зрители на Big Brother: Most Wanted.

Драмата в къщата на "Биг Брадър" се завъртя покрай Емануела и Златка в началото на миналата седмица и задочно завъртя имената на няколко известни лица, сред които Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия. 

Емануела се досети, че Златка е имала взимане-даване с Валери Божинов, тъй като в текста на мюзикъла „Ах, този Джийзъс“ тя трябва да спомене Алисия.

Певицата си спомни за скандала между Златка и Алисия, в който двете публично се обиждаха, наричайки се една друга „сотаджийка“, „проститутка“, „джудже“, и какво ли още не, като по-голяма част от обидите бяха изречени от Златка пред Венета Райкова в несъществуващото вече предаване „Горещо“.

10 години след този скандал, Емануела го припомни, като намекна, че Златка е имала общо с Божинов и заради това се е скарала с Алисия.

Това обаче накара придворния слуга на плеймейтката Цецо Андреев да настръхне. Той яростно започна да защитава пазарджишката гордост. "Злати се скара с Алисия заради Николета, не заради Божинов", отсече той

Този коментар на Емануела обаче ядоса много половинката на Благо, която викна "слугата" си в спалнята за да злословят. "Ако не бях тръгнал да й обяснявам, нали знаеш какво щеше да стане...", заяви Андреев.

Пристигналият скоро в столицата от родното Койнаре Цеци обаче явно не знае много неща за миналото на „музата“ си Златка. Преди 10 години тя беше на нож с Алисия и макар Райкова да се опитва да отрече, има запис в който тя казва, че се е скарала с певицата на АРА мюзик именно заради Божинов:

Скандалите в Къщата обаче въобще не са утихнали, а напротив тепърва се развихрят. Емануела е обърнала внимание на Цецко, че е време да се вземе в ръце и да спре да се налива с алкохол и да не посяга към субстанции, към които явно е пристрастен.

Припомнете си, че в последните месеци валят оплаквания от клиенти на Цецко, знайни и незнайни, булки и средностатистически златотърсачки, че заради пиянски запои и наркомански афтърпартита, Андреев често пропуска часове и проваля плановете на доверилите му се за грим дами.

Кучетата вече са разлаяни и Андреев няма как да остави магарето си в калта, скандалът се завихря с пълна сила, когато той скача на устата певица.

„Я марш!... Точно тая дето разведе целия свят ли ще ми говори дали съм зависим… ако си разплета езика ще види…“, заплашва Цеци певицата, която като че ли въобще не се притеснява, защото целият свят знае любовните й истории, научи репортер на LifeONline.bg.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Тази вечер ще станат ясни факти за зависимостта на Цецо, проблемите с мъжете на Емануела и тайните на Златка. За зрителите вечерта ще бъде под знака на скандалните разкрития, а за съквартирантите ще мине под знака на елиминациите, тъй като един от всички номинирани ще си тръгне – това са Емануела, Весела Нейнски, Стоян Роянов Я-Я, Никита Джонсън и Албена Вулева. Златка и Благо бяха имунизирани със щит от Жени Калканджиева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза