Меню

Избрани новини

Пикантерии

Петко проговори: Кулагин с най-ниска хигиена в Къщата! От стаичката му се носела смрад!

„Ако се държеше така навън, щеше да свърши много неприятно за него“

Бизнесменът Петко Димитров, който участва във „ВИП Брадър 2018“ и зае почетното четвърто място, сподели впечатленията си от играта в интервю, научи репортер на LifeOnline.bg.

„ВИП Брадър” е страхотен проект, който ме изненада и приятно, и не толкова. Приятно, защото успявах да се владея и не се изложих много, а и защото се запознах с нови хора. Неприятно, защото ми беше трудно в Къщата. Гледайки предишните сезони като зрител си мислех, че е лесно, но се оказа по-различно“, споделя бизнесменът пред „Уикенд“, като добавя, че най-тежко му е било в Брадъра за това, че не може да вижда децата си и напускането на Яна.

Според Петко най-много му подхожда първото място, но зрителите, в крайна сметка, решиха да го сложат на 4-то.

Димитров доста трудно се е овладял да издържи да не избухне срещу Кулагин.

В реалния живот няма в обкръжението си хора като него и тежко понасял грозното отношение на гримьора към жените. Ако се е бил осмелил да обиди Яна, „най-вероятно нещата нямаше да се развият приятно за него“, категоричен е Петко.

Според него човекът с най-ниска хигиена е бил именно Валентин.

„Той спеше в отделна спалня, и когато се налагаше да ходя при него да го събудя, вътре си „ухаеше” на обувки. Той си ги държеше до главата. Влизайки, ме удряше миризмата им, което е нещо непосилно за мен. Нямаше вариант аз да спя в това помещение“.

Колкото до това дали е осъществил приятелства с другите участници, бизнесменът отсече:

Да, тези дни дори бяхме с Папи, Мира и Наско. С Божана пък имахме работен обяд заради съвместен проект, който ще види бял свят един ден. Не мога да кажа, че който и да било от вече бившите ми съквартиранти ми е неприятен. Просто някои харесвам повече, а други по-малко. Със Стефан едва ли ще останем много близки, с Кулагин и Рози пък сме от различни светове“.

И продължи да говори за Божана и Мира:

Божана ми е близка и извън Къщата на „ВИП Брадър”. Имаше обаче моменти в шоуто, в които се разграничавах от нейното мнение за някои от хората, не бях съгласен това, че беше малко по-остра и груба понякога. Мира никога не си е позволявала подобно крайно поведение. Като цяло тя е един страхотен човек, с когото се радвам, че съдбата ни събра. Много стойностна дама“.

Петко обясни, че причината за припадъка на Яна е това, че се е порязала и не издържа да гледа кръв. Паралелно с това е била нон стоп уморена, тъй като постоянно е била над мивката и е поддържала почти цялата къща.

Колкото до децата, бизнесменът добави, че основно тя се грижи за Ян и Доменик, които са нейни деца. Виктор от Мария Игнатова е една седмица при тях, и една при майка си. „В седмицата, когато Виктор е при нас, Янчето по никакъв начин не показва, че той не е нейна рожба. Дори много пъти я упреквам, че го глези повече от необходимото. Не е лошо и да му се кара от време на време, ако го заслужава, а не само да го поощрява и хвали“. 

Петко разкри още, че майка му е лежала в болница, докато той е бил в Къщата и са скрили от него. В момента жената е добре и е на крака. Яна е била почти постоянно до възрастната дама.

Съпругата му доста помага и в работата:

„Янчето се занимава с школата си, но на малко по-заден план. Приоритет й е клубът. Тя е ангажирана с всички момичета, които танцуват при нас. Прави им хореографии и ги облича, измисля фризурите и прическите. Откакто тя е поела това, нивото е несравнимо по-високо. Смело мога да твърдя, че най-красивите момичета са в нашите клубове и то благодарение на съпругата ми Яна. Имам още двама партньори, които са се погрижили страхотно за бизнеса, докато аз съм бил в Къщата на „ВИП Брадър”. Благодарен съм им“.

Петко Димитров е категоричен, че няма да изхарчи хонорара си от шоуто за почивка в чужбина. По-скоро би го инвестирал в „дупки за запушване“ и в много нови идеи.

източник: ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза