Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Читателски въпрос: „Защо Благо постоянно се облизва като магистралка?“

Джийзъса крие интервенции с филъри и ботокс

На редакционна та поща на LifeOnline.bg получихме интересен въпрос от наблюдателен зрител, който констатира, че любовника на Русата Златка  Благо Джийзъса се облизва постоянно, а този факт му се сторил доста странен.

Нашият читател пита:

„Здравейте LifeOnline.bg, здравей скъпа Елза. С голям кеф чета вашите публикации и се радвам на изразяваното мнение от вас и вашия екип. С приятели забелязахме, че гаджето на Златка постоянно се облизва като преуморена жрица на любовта с пресъхнали устни. Според вас каква е причината? Чували сме, че на болните от диабет им е суха устата, може ли да е това?“

Благодарим  за милите думи и интересният въпрос на нашият читател.

Доколкото знаем, Благо е в идеално здраве и както виждаме в перфектна физическа форма.

Впечатление обаче ни прави вманиаченото му отношение към външния му вид, което може да се каже, граничи с психическо заболяване.

Като пример можем да дадем странно големите зъби светещи като LED диоди по нощните клубове на столицата, които той си е направил умишлено такива.

Специфичното облизване в стил „горски смок“ не се дължи на диабет, допитахме се до специалисти дермокозметолози, които ни осветлиха относно причините за вечно „жадните“ джуки на набожния ексфутболист.

Според тях, постоянно сухите устни се дължи на ниското качество на инжектираният в тях филър на основата на хиалуронова киселина.

Нашите специалисти смятат, че Благо е прибягнал до услугите на човек, който е запълнил някои негови бръчки, както и уплътнил устата му.

Това обаче не е единствената разкрасителна интервенция, до която Джийзъса е прибягнал.

Набитото око съзира и присъствието на ботулинов токсин или така наречения Ботокс, който е инжектиран в челото и покрай очите на екс звездата на Рубин, Казан.

Това ясно се разпознавало по липсата мимика и гримаса на футболния фейс.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати