Меню

Избрани новини

Клюкарник

Родни стоматолози алармираха! Джийзъса е жертва на измама, ченето му не струва повече от 3 бона

Магарешките му зъби били аматьорска изработка и изглеждали като пластмасови

Благо Джийзъса, който вече е наричан на галено „Зъбчо“ в светските среди, се похвали, че се изръсил за „диамантената“ си усмивка "20 хиляди евро", видя репортер на LifeOnline.bg.

Бившата звезда на Рубин, Казан обясни пред съквартирантите в къщата на Биг Брадър, че белоснежните му зъби били доставени от Щатите защото такива нямало в Русия. Именно там неговите били изпилени и върху тях поставени коронки. 

Албена Вулева, която също е с изкуствени зъби го разпита надълго и нашироко как са поставени новите му зъби, дали са фасети или импланти. Благо с видимо удоволствие си показа "и кътните зъби" и разказа, че процедурата не била никак болезнена, но била свързана с дълго висене в стоматологичния кабинет. 

"Те и предишните ми зъби си бяха бели. Но аз исках да си направя равни. Точно такива си избрах", заяви с гордост футболистът и отново показа порцелановата си усмивка.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

"Аз като вляза в някое заведение и знам, че Благо е там, не питам къде е. Просто се оглеждам и като видя блясъка, знам, че това е той", обясни рекламното лице на двойката от Койнаре Цецо Андреев.

Родните стоматолози обаче съзират измама в цялата история. Те не се съмняват, че Благо се е изръсил баснословната сума, но смятат, че това което е поставено в устата му далеч не струва тези пари, и най-вероятно футболиста е станал жертва на типична измама за лековерни богаташи. 

Според запознати, изпълнението на джийзъсовите зъбаци било аматьорско, а те приличали на пластмасови. Те са на мнение, че у нас такова чене щяло да му излезе не повече от 3 хиляди лева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати