Меню

Избрани новини

Звездите

Миглена скръцна със зъби: Некомпетентните идиоти нямат право на мнение!

Устата водеща разгневи хиляди с пост във Фейсбук

Журналистът Миглена Ангелова затвори устите и плесна страхотен шамар в лицето на всички неканени гости във Фейсбук страницата си, пише в. "ШОУ". 

Тя разясни разликата между това кога човек има право да дава мнение и кога това не е добра идея. И за минути предизвика вълна от коментари. „Хм, по повод „всеки има право на мнение“ да разясня нещо: не, не е така. Идиотите нямат право на мнение! Право на мнение има компетентният човек!“, отсече Дамата в червено. И продължава: 

„По отношение на колбасите, салатите и попарите – право на мнение има всеки, който ги е ял в достатъчно количество и не от един вид. По отношение на дамските превръзки „право на мнение“ имат жените, които са ги ползвали, и специалистите от двата пола, които се занимават с производството им. По отношение на моя живот, право на мнение имат постигналите и задържалите какъвто и да било успех през живота си. И не само, но поне това. Некомпетентните идиоти нямат право на мнение. 

А на стената ми пък изобщо не си бутайте носове с надеждата, че имате „право на мнение“ – нямате го. И ще бъдете тутакси блокирани, при това с голямо удоволствие от моя страна. В живота ви търпя достатъчно, защото пълзите навсякъде и почти никой не пръска срещу вас, но тук, в т.нар. виртуално пространство, мога да ви блокна и го правя винаги, когато ви забележа. 

Накратко: къш от стената ми, ходете да мрънкате за правата си на други стенички“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати