Меню

Избрани новини

Риалити

Цецо тромбона отива на тест за наркотици! Нарече Емануела селянка! (видео)

Певицата му отвърна с поговорка „Не хапи ръката, която те храни“

Грозните скандали в Къщата на Биг Брадър, за които първо информира LifeOnline.bg изкараха наяве истинското лице на Цецо Андреев и фалшивото му приятелство спрямо певиците и по-конкретно към Емануела.

След като номинира бившата си клиентка с мотива, че се месела в отношенията на Златка и Благо и коментирала предишни връзки и изцепки на Златка от миналото, пришълецът от Койнаре продължи да нарежда пайнерката дори зад гърба й.

Думите на Емануела, че всички са наясно с „неговите зависимости“ и последвалото му изгонване от нейната спалня разяриха изпадналия в абстиненция Андреев и той започна  да нарежда звездата, като с бедния си речник наблягаше на изразите „селянка“, "злоба" и "интригантка".

Емануела обясни на притеснената Златка, че нападайки я, Андреев е изгубил доверието на повечето си клиентки от нейния бранш и е показал, че не е по-различен от тези свои колеги, които мрази Кулагин и Мис Бони.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

От оплакването на Андреев пред Джулиана стана ясно, че е натрупал популярност сред звездите защото работи много по-евтино и подбива цените на конкурентите си:

„Тя ми е плащала много по-малко, от колкото мога да й взема. Да, защото аз съм поискал толкова. Защото всеки клип е с мене и примерно 8-10 песни е само с мен.“, обоснова „ценовата си промоция участника в “Big Brother: Most Wanted“.

Ядосаният съквартирант заяви, че ще си направи тест за наркотици за да опровергае слуховете, че страда от „зависимости“.

Между доскорошните „приятели“ е зейнала пропаст, която дори и мисията вързваща ги ръка за ръка не може да запълни.

Емануела заяви, че има много гримьори, които може да ползва. Цецо пък със самочувствие изрази надежда, че ще чака „момента, в който ще цъфне в салона за да я гримирам и ще й кажа – Напусни!“.

Иначе вечерта на елининациите завърши с изгонването на Весела Нейнски, която връчи имунизационен щит на Албена Вулева, с която се сближиха през последните дни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати