Меню

Избрани новини

Риалити

Цецо тромбона отива на тест за наркотици! Нарече Емануела селянка! (видео)

Певицата му отвърна с поговорка „Не хапи ръката, която те храни“

Грозните скандали в Къщата на Биг Брадър, за които първо информира LifeOnline.bg изкараха наяве истинското лице на Цецо Андреев и фалшивото му приятелство спрямо певиците и по-конкретно към Емануела.

След като номинира бившата си клиентка с мотива, че се месела в отношенията на Златка и Благо и коментирала предишни връзки и изцепки на Златка от миналото, пришълецът от Койнаре продължи да нарежда пайнерката дори зад гърба й.

Думите на Емануела, че всички са наясно с „неговите зависимости“ и последвалото му изгонване от нейната спалня разяриха изпадналия в абстиненция Андреев и той започна  да нарежда звездата, като с бедния си речник наблягаше на изразите „селянка“, "злоба" и "интригантка".

Емануела обясни на притеснената Златка, че нападайки я, Андреев е изгубил доверието на повечето си клиентки от нейния бранш и е показал, че не е по-различен от тези свои колеги, които мрази Кулагин и Мис Бони.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

От оплакването на Андреев пред Джулиана стана ясно, че е натрупал популярност сред звездите защото работи много по-евтино и подбива цените на конкурентите си:

„Тя ми е плащала много по-малко, от колкото мога да й взема. Да, защото аз съм поискал толкова. Защото всеки клип е с мене и примерно 8-10 песни е само с мен.“, обоснова „ценовата си промоция участника в “Big Brother: Most Wanted“.

Ядосаният съквартирант заяви, че ще си направи тест за наркотици за да опровергае слуховете, че страда от „зависимости“.

Между доскорошните „приятели“ е зейнала пропаст, която дори и мисията вързваща ги ръка за ръка не може да запълни.

Емануела заяви, че има много гримьори, които може да ползва. Цецо пък със самочувствие изрази надежда, че ще чака „момента, в който ще цъфне в салона за да я гримирам и ще й кажа – Напусни!“.

Иначе вечерта на елининациите завърши с изгонването на Весела Нейнски, която връчи имунизационен щит на Албена Вулева, с която се сближиха през последните дни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати