Меню

Избрани новини

Клюкарник

Развод на финалната права! Джугани стяга нова фитнес сватба! Бившият търтей се отказа от брака!

Новият й любовник се готви за дълъг и щастлив семеен живот

Сексбомбата Джулиана Гани се кани да излезе от Къщата на "Биг Брадър" като разведена жена.

В края на лятото "Мис Силикон" сензационно обяви, че слага край на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, след като най-накрая осъзна че е просто един търтей закачен за тялото й. 

Малката Джулка издържа като семейна само една година. През това време г-жа Ташева била тази, която издържала семейството и се грижела за мъжа си като за малко дете.

След участието й във "ВИП Брадър" миналата година, съпругът й се почувствал като звезда, престанал да работи и започнал да вегетира на гърба на половинката си като паразит.

Наследницата на италиански банкер събра багажа на Ташев и го изхвърли от дома си, след което сама подаде молба за развод.

Здравенякът обаче се покри в миша дупка, като според запознати е заминал при майка си в Англия, писа ПИК.

Станимир не се посвенил да опръска с фекалии входа на доскорошното им семейно гнезденце, разкри самата Гани преди време, припомня репортер на LifeOnline.bg,

Tой спрял да вдига телефона си и опитите на Джулиана и на адвокатите й да се свържат с него, останали безуспешни. Бракоразводната сага вече е на път да приключи благополучно. В крайна сметка  Ташев е склонил да се разведе с Гани и скоро двамата няма да са двойка по документи.

"Докато излезе от къщата, ще е свободна. До края на месеца всичко ще е приключило", точи зъби сегашният приятел на Гани - Илиян Найденов.

Той и Гани са заедно от четири месеца, но вече имат сериозни планове един за друг. "Така е, имаме много сериозни планове, след като излезе от шоуто. Ще създадем семейство", категоричен е Илиян.

Екипът на LifeOnline.bg искрено се надява поредният фитнес инструктор в кревата на Джугани да не се окаже още един търсач на лесна слава и използвач.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати