Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ексклузивно! Златка възпяла „флирта“ преди години в песен (видео)

Следващото видео не е за хора с изискана ценностна система!

Малко помнят, че Златка Райкова имаше кратка и незапомняща се музикална кариера в много лекия жанр като член на дамското чалга трио „Фатално три“, припомня репортер на LifeOnline.bg.

Една от песните на дамите гърчещи се в оскъдно бельо се казва „Писана“ и възпява с нискостойностен текст именно „флирта“.

Извиняваме се на нашите читатели, но от съображения за достоверност ще публикуваме нискобюджетното видео, а вие го гледайте на своя отговорност!

Това обяснява защо Райкова нарича „животинското чукане“ – „просто флирт“, коментират зрителите на Биг Брадър, където изплува връзката й с Борислав, настоящо гадже на Никита.

Златка Флирта, както вече я наричат в светските среди, и тогава била влюбена, както сега в Благо Джийзъса. И тогавашния й любим се казвал Благой, но Багата.

Когато се напиела обаче, влюбената блондинка губела контрол и забърсвала някой мъжествен екземпляр от клубовете, разказа самият Боби пред камерите.

Такъв бил случая и с ръгбиста Боби, който сега русата амбиция не иска да си спомни.

Мрежата разбира се е залята от всякакви колажи свързани със съмнителния бекграунд на Златка
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати