Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първо в LifeOnline! Скандалът расте! Не един, а трима мъже атакуват Къщата! Влизат гаджетата на Емануела, Никита и Джулиана

Цецо Андреев да се готви защото ще се срещне с Матрин Елвиса, Боби Ръгбиста и Илиян… диетолога

Биг Брадър винаги е справедлив и сега е решил да даде равенство на участниците в Къщата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Източник от кухнята на формата ексклузивно съобщи за нашата медия, че тази вечер в най-наблюдаваната Къща ще влязат половинките на Емануела, Никита и Джулиана.

Това са настоящият приятел на фолкзвездата Емануела покер състезателят Мартин Николов - Елвиса, бившият участник в Биг Брадър и бивш любовник на Златка Боби ръгбиста, който по настоящем е във връзка с Никита Джонсън и Илиян Найденов новото гадже на развеждащата се силиконка Джулиана Гани.

След като Златка има привилегията да се гушка и целува с любимия си мъж, редакторите са решили да дадат това  право макар и за уикенд и на другите жени в Къщата. Със сигурност Джулка, Емануела и Никита ще видят половинките си.

Под въпрос е дали приятелката, за която Уош рони крокодилски сълзи ще се реши да прекрачи прага на най-обсъжданата къща, както и дали жената на Стоян Роянов Я-Я е поканена.

Както се знае, Албена Вулева не е афиширала да е обвързана в момента, което ни навежда на мисълта, че единствения човек, който биха въвели е нейната майка, но това едва ли ще се случи.

Всъщност влизането на Ръгбиста се налага след като се видя, че любимката на Брадъра Никита започна да оплита кълчищата и този път играта й към победоносния връх не е толкова сполучлива.

Тя разкри, че е наясно с това, че Златка Райкова е имала отношения с нейния мъж  Боби, но това засега не е постигнало търсения ефект да разцепи двойката Златка – Джийзъс.

Емануела ще получи подкрепа от най-важният за нея мъж Мартин, с когото отношенията им са като тихоокеански тайфун.

Както LifeOnline.bg предвиди, двамата са в перфектни отношения на този етап от връзката си и Мартин няма търпение да види любимата жена, с която са заедно вече повече от година.

Жизнерадостната Малка Джулка също ще прегърне своя еднорог, който да разнообрази дните й, пък защо не и нощите й.

Припомнете си, че Найденов се пъне да влиза във формата от преди да започне, но не е смятан за интересен играч от екипа.

Тримата мъже влизат при половинките си само за уикенда и няма да имат права на състезатели, тоест не могат да номинират и т.н., както и не са задължени да участват в мисиите на останалите.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати