Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сузанита с нова провокация! Влиза ли в Брадъра? (снимка)

Фотото се оказва правено преди време за визитката й във ВИП Брадър

Скандалната лолитка Сузанита може и да не прави много музика, но откъм провокации и скандали няма равна, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Дъщерята на Орхан Мурад реши отново да разлае кучетата, като публикува снимка, която очевидно е снимана в студиото където се правят визитките на бъдещите съквартиранти за Биг Брадър.

Кадърът веднага развихри буйната фантазия на феновете и жълтата преса. Появиха се гръмки заглавия, анонсиращи влизането на Мурадова в риалити формата.

Уви, истината обаче е съвсем прозаична.

Фотото наистина е заснето в студийния комплекс в Нови хан, където Сузанита подготви през август визитка за влизането си във ВИП Брадър. Това обаче така и не стана тъй като агенти от Държавна агенция за закрила на детето осуетиха участието й, както първо за това писа LifeOnline.bg.

Часове преди старта на "Vip Brother" служителите на агенцията нахлуха в хотела, където Сузи и родителите й чакаха влизането си в шоуто и бяха предупредени за евентуалните последствия от участието на непълнолетната им дъщеря в предаването.

ВИП сезонът приключи с победата на Атанас Колев, а в момента Most Wanted варианта на Биг Брадър е в разгара си и едва ли се предвижда вкарването на нови участници малко преди финалната права.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза