Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цецо Андреев заработвал като сервитьор, започнал да гримира безплатно само срещу снимки в Инстаграм с известни жени

Мечтаел да е на голямата сцена от малък

Съквартирантът в актуалния сезон на Биг Брадър: Most Wanted Цецо Андреев заработвал като сервитьор преди да се намърда в звездните среди на столицата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Когато избягал от дълбоката провинция и пристигнал в столицата Андреев започнал работа като сервитьор в денонощно ресторантче в центъра на големия град, разказват бохемите на нощна София, които се събирали след запоите си на шкембе чорба в ранни зори.

Конкурента на Кулагин обаче мечтаел за голямата сцена и много искал да се внедри в звездните среди.

И въпреки, че се изявявал и като танцьор аматьор му било писнало по цяла нощ да разнася мазни чинии на пияни столичани.

Така той напуснал и започнал сам да се учи на занаят, скоро започнал да гримира приятелки, а покрай Златка Райкова успял да влезе в полезрението на известните и започнал безплатно да им прави грим, като единственото, за което много настоявал е те да споделят снимки в Инстаграм профилите си с него.

Снощи се проведоха третите номинации в Къщата. За оставане се борят Цецо, Никита и Стоян Роянов Я-Я.

Емануела номинира доскорошния си гримьор като подчерта, че е лично засегната от него.

„В нашата професия, ние имаме нужда от конфеденциалност. Той няма право да споделя неща от кухнята на изпълнителите. Как изглеждаме без грим, къде сме ходили, с кой сме ходили, защото той просто е имал късмета да попадне при нас, в тази сфера, и то пак пропагандиран от Злати. Да разказва такива неща, не са ОК…"

Другото, което много подразнило звездата на Пайнер са думите омаловажаващи нейните постижения и ранг.

„"Коя съм била аз?! Тази, която е развела целия свят?". Сега, аз не знам как да го разбирам това. Като комплимент, че съм най-уникалната жена, която може да всеки един мъж… или всъщност да го приема като клевета, защото, до ден днешен, аз още не съм развела никой. Това нещо е адски обидно! Няма право да коментира такива неща. За мен това е просто покъртително.“

На въпроса на Биг Брадър дали намира Цецо за недискретен, Емануела заяви: „Той не само е недискретен, той е некоректен.“

В изповедалнята певицата допълни, че не смята Андреев за някаква величина и не е нещо, което не може да се замени. „Той не е единствения гримьор.“, и допълни, че вся уважаваща себе си нейна колежка би се замислила дали да използва услугите му занапред в светлината на потъпкването на основните принципи между клиент и гримьор.

„Вместо да махне този негативизъм, който беше преди това от друг участник (Валентин Кулагин, б.а.), той доказа точно това, което доказа и предишния.“, завърши номинацията си Емануела, като подчерта приликите в характерите на Кулагин и Андреев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза