Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кулагин метна Захажаева - „Лили Иванова качена на трактор“ (снимки)

Под ножа попаднаха и „ментетата“ на Цецо Андреев

Макар и двамата да са с руски произход, майката на Албена Вулева Люда Захажаева и принудително изгоненият и изпратен с освиркване бивш съквартирант Валентин Кулагин не се държат като земляци помежду си, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 Устатият хасковлия настоява на всяка цена последната дума да е негова дори и да е далече от камерите и осветлението на студиото.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

След снощната изява на Людмила Захажаева в лайфа по елиминациите, където защитаваше номинираната си наследница, Вальо се възползва от „правото си на отговор“ чрез социалните мрежи. Очевидно подразнен от споменаването му в негативна светлина от съквартирантите и самата Захажаева, изрусеният бретон избухна с пост в профила си:

"Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от "килото". Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал и Луна разсмилава, но това е Паталогия". А ти си Лили Иванова, качена на трактор. В днешното предаване 3 пъти чух името си, ше дойда най-накрая в студиото да ви опукам там панаири такива!!!", последното издава носталгично настроение по светлината на прожекторите и не толкова деликатно намигане към редакторите на шоуто в стил „Що не ме поканите, да дойда да ви направя шоуто пак?!“ …

Припомнете си, че името му влезе в употреба в Къщата, споменато от колегата му по съдба Цецо Андреев, което никак не се харесва на самобявилия се за най-добър в бранша.

"Цеци - Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски", заяжда се пришълецът от Хасково с колегата си от Койнаре в друг пост, критикувайки облеклото, което както знаете му е любима тема.

"Набитото" за ментета око на Кулагин разконспирира ефтините имитации на Цецо АндреевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати