Меню

Избрани новини

Риалити

Ричард от ВИП Брадър призова Жени Калканджиева да върне короната си на „мис“

Ричард Величков бил възмутен от поведението на миската в Къщата

В своя Фейсбук профил, брадърът станал известен с прословутата си фраза „Влязох в историята на Биг Брадър. Правих секс снощи“, е призовал 6-тата в света по красота да върне короната си, защото била алкохоличка.

Ричи забелязал, че Жени Калканджиева непрекъснато е била с чаша алкохол в ръка по време на пребиваването си в къщата в Нови хан и това безкрайно е възмутило „праведния“ младеж. Съответно изригнал, след изгонването на миската от къщата на ВИП Брадър, с умилителния пост в социалната мрежа.

Мускулестият фитнес инструктор е на прага на ново бизнес начинание. Съвсем скоро ще стане официален представител на известна марка дрехи за България. Освен това е и лице на конкурса „Мистър Пловдив“, който ще се проведе на 1 декември от 22 ч. в града под тепетата. За това съобщи самият Ричард Величков в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

За взаимоотношенията си с Роузи, след Къщата, мускулягата коментира, че полугерманката му е простила изцепките в риалити шоуто и поддържат топла приятелска връзка.  

За това свидетелстват и снимки на двамата отново във Фейсбук профила на „Мистър София“ от Мадан.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати