Меню

Избрани новини

Риалити

Златка музикален инвалид (видео)

Чуйте изпълнението й в мюзикъла „Ах, този Джийзъс“

Песента на Лайза Минели – Cabaret не е звучала по-зле никога досега, а ако дъщерята на Джуди Гарланд чуе изпълнението на Златка, едва ли ще познае прочутото си парче, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Плеймейтката Златка Райкова, която получи нелеката задача да бъде „звездата“ в мюзикъла на „Big Brother: Most Wanted“ Ах, този Джийзъс, изпълни песента в образа си на кабаретна певица, но без от постановката да й е налагано да пее фалшиво.

Оказа се, че пеенето  не е толкова лесно като кълченето.

Блондито, което се прочу покрай „Острова на изкушението“ трудно се справя с извивките на ниските тонове, но на височините е по-стабилна, което е разбираемо – свикнала е да извисява глас.

Въпреки слабите певчески заложби, Райкова има „завидна“ за плеймейтка музикална кариера. Преди години тя беше част от неуспешния чалга проект „Фатално 3“.

После успя да се изяви в певческото имитаторско шоу „Като две капки вода“ и очевидно сега се стяга да атакува пореден музикален връх.

Както знаем в днешно време, в ерата на компютърните дигитални технологии, да имаш глас и музикални данни въобще не е задължително, така че можем да предположим, че амбициозната русокоска скоро ще постигне заветната си мечта и ще издаде 2-3 видео клипа, а защо не и цял албум.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати