Меню

Избрани новини

Риалити

Никой не иска Златка и Благо за победители! Тримата с Цецо най-безинтересни съквартиранти!

Според анкетата провеждана от нашата медия най-удачен победител е Емануела

Публиката на Биг Брадър не може да бъде измамена със сценките, които Благо Джийзъса и Златка Русата разиграват в Къщата, забеляза репортер на Lifeoline.bg.

За зрителите двамата са безинтересни и неискрени, а аудиторията не ги иска за победители в риалити формата в който се подвизават.

До тези заключения стигаме след проучване, което направихме чрез анкета на страницата LifeOnline.bg. Въпросът, който зададохме е:

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Читателите на нашата медия имат възможност да гласуват от първата минута на Big Brother: Most Wanted,  и от самото начало резултата не се е променял.

Най-харесван съквартирант според вота на читателите е Емануела, а най-омразен е участникът от Койнаре Цецо.

Вместо да привлече внимание и симпатии, с постоянните си скандали Цецо само става все по-нежелан и за разлика от Кулагин, който имаше рекорден вот и от зрителите и от читателите ни, то Цецо е в дъното на класацията.

В момента на написване на този материал Емануела е събрала 32, 66 % от вота, следват я Уош Ем Си с 12, 41% и Никита Джонсън с 10,95 и Джулиана с 10,58%.

В дъното на класацията читателския вот нарежда Благо и Златка с 2,01%, като унизителното последно място отрежда на Цецо Андреев с 1,64%.

Днес са третите елиминации на сезона. Номинирани са Цецо, Никита и Стоян Роянов, ако вотът на зрителите и този на нашите читатели е аналогичен шоуто ще напусне Цецо.

Можете да гласувате и да видите настоящите резултати ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати