Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Жълтите новини: Елза Парини тръгна с охрана - съквартирант от „Биг Брадър“ я плаши с побой! Плюс още скандални разкрития за Криско, Батков и Капчикова (видео)

Колко струват зъбите на Благо и с кого се заяжда Устата?!

Елза Парини тръгна с охрана, след като към нея са били отправени заплахи за физическа саморазправа.

"Ходя с охрана не защото се звезделея, а просто се чувствам застрашена. От мои източници, работещи в проекта "Биг Брадър", разбрах, че има изказани заплахи за цялостта на моето тяло и моята сигурност. От Цецо Андреев. Заплашил, че ще ям бой. Явно моите публикации не му харесват, аз нямам какво да деля с него.

Затова съм се погрижила все пак да ме пазят, защото ме е страх. Като го гледам как избухва, колко е агресивен и как крещи, плаша се - знам ли го на какво е способен. Вижте го как скача, на най-добрата си приятелка скочи дори - на Емануела", заяви пред ПИК TV колоритната Елза. 

В месечната рубрика на "Жълтите новини", "Да начешем езиците", главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини разкрива пред Елиана Василева каква е причината секси плеймейтката Ася Капчикова да сравни с детероден орган Тодор Батков-младши, както и Инстаграм-скандал с Криско, чиято компания разпечатва съмнителни вещества... и новата песен на Устат, в която рапъра се подиграва с Криско и неговите клонинги.

Колко всъщност струват зъбите на Благо Джийзъса и с кого се заяжда Устата в новата си песен „Дебел

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Източник ПИК ТВКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати