Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Жълтите новини: Елза Парини тръгна с охрана - съквартирант от „Биг Брадър“ я плаши с побой! Плюс още скандални разкрития за Криско, Батков и Капчикова (видео)

Колко струват зъбите на Благо и с кого се заяжда Устата?!

Елза Парини тръгна с охрана, след като към нея са били отправени заплахи за физическа саморазправа.

"Ходя с охрана не защото се звезделея, а просто се чувствам застрашена. От мои източници, работещи в проекта "Биг Брадър", разбрах, че има изказани заплахи за цялостта на моето тяло и моята сигурност. От Цецо Андреев. Заплашил, че ще ям бой. Явно моите публикации не му харесват, аз нямам какво да деля с него.

Затова съм се погрижила все пак да ме пазят, защото ме е страх. Като го гледам как избухва, колко е агресивен и как крещи, плаша се - знам ли го на какво е способен. Вижте го как скача, на най-добрата си приятелка скочи дори - на Емануела", заяви пред ПИК TV колоритната Елза. 

В месечната рубрика на "Жълтите новини", "Да начешем езиците", главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини разкрива пред Елиана Василева каква е причината секси плеймейтката Ася Капчикова да сравни с детероден орган Тодор Батков-младши, както и Инстаграм-скандал с Криско, чиято компания разпечатва съмнителни вещества... и новата песен на Устат, в която рапъра се подиграва с Криско и неговите клонинги.

Колко всъщност струват зъбите на Благо Джийзъса и с кого се заяжда Устата в новата си песен „Дебел

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Източник ПИК ТВКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати