Меню

Избрани новини

Пикантерии

Вижте последния клип, в който Цеци гримира Емануела (видео)

Преди минути излезе новия клип на Емануела „Направи така“

Новото видео на Емануела „Направи така“ вече може да бъде гледано в YouTube,  забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Както нашата медия предвиди, планираното участие на Цецо от Койнаре във видеото бе изтрито.

Причина за това е некоректното и недискретно отношение на Андреев към работодателката му Емануела в къщата на Биг Брадър, където двамата са съквартиранти в момента.

Иначе в песента участват стилистката и също певица Ива Атанасова IVY, в компанията на други знойни красавици, както и двама мъжаги.

Не липсва и любимата тема на Емануела – животните.

След като преди време засне овца в свой клип, сега звездата на Пайнер се е спряла на слако кученце от порода Йоркширски териер и не чак толкова сладък двуметров питон албинос.

Провокативното парче атакува слуха и сетивата на зрителя с визия и звук, а фразата „Направи така, щом те видя да се съблека“ удря мъжката аудитория направо в слабините, а жените наоколо настръхват като Златка пред гореща мисия в Биг Брадър!

Припомнете си, че вчера прага на най-наблюдаваното имение в републиката прекрачи приятелят на Емануела Мартин Николов - Елвиса, както първо това предвиди LifeOnline.bg.

Тази вечер в Къщата се очаква да бъде въведен Борислав Борисов – Боби Ръгбиста, който е гадже на Никита и е имал афера със Златка Райкова преди осем години.

Феновете на Джулиана Гани таят надежда, че продуцентите ще се смилят над нея и ще й осигурят компания под формата на нейния приятел Илиян.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза