Меню

Избрани новини

Пикантерии

Вижте последния клип, в който Цеци гримира Емануела (видео)

Преди минути излезе новия клип на Емануела „Направи така“

Новото видео на Емануела „Направи така“ вече може да бъде гледано в YouTube,  забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Както нашата медия предвиди, планираното участие на Цецо от Койнаре във видеото бе изтрито.

Причина за това е некоректното и недискретно отношение на Андреев към работодателката му Емануела в къщата на Биг Брадър, където двамата са съквартиранти в момента.

Иначе в песента участват стилистката и също певица Ива Атанасова IVY, в компанията на други знойни красавици, както и двама мъжаги.

Не липсва и любимата тема на Емануела – животните.

След като преди време засне овца в свой клип, сега звездата на Пайнер се е спряла на слако кученце от порода Йоркширски териер и не чак толкова сладък двуметров питон албинос.

Провокативното парче атакува слуха и сетивата на зрителя с визия и звук, а фразата „Направи така, щом те видя да се съблека“ удря мъжката аудитория направо в слабините, а жените наоколо настръхват като Златка пред гореща мисия в Биг Брадър!

Припомнете си, че вчера прага на най-наблюдаваното имение в републиката прекрачи приятелят на Емануела Мартин Николов - Елвиса, както първо това предвиди LifeOnline.bg.

Тази вечер в Къщата се очаква да бъде въведен Борислав Борисов – Боби Ръгбиста, който е гадже на Никита и е имал афера със Златка Райкова преди осем години.

Феновете на Джулиана Гани таят надежда, че продуцентите ще се смилят над нея и ще й осигурят компания под формата на нейния приятел Илиян.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати