Меню

Избрани новини

Звездите

Емануела снимала Цецо Андреев в новия си клип! Дали кадрите ще изчезнат при монтажа? (снимки)

Премиерата на „Направи така“ е днес

Преди да влезе в Къщата на Big Brother: Most Wanted, Емануела засне клип към поредния си хит „Направи така“, който излиза днес в 16:00ч.. в YouTube, от 19:00ч. ще се завърти по Телевизия Планета, а в 21:00 ще бъде и премиерата по Planeta HD, научи репортер на LifeOnline.bg.

В новото видео освен за основната му работа, Емануела е включила Цецо Андреев като статист. Скандалният съквартирант в Биг Брадър е участвал в снимките и е било планирано в новото видео на Емануела „Направи така“ да се включат и кадри с най-добрия приятел на Златка Райкова.

Тогава и двамата споделиха кадри от снимачния процес в профилите си в социалните мрежи, кадрите все още могат да се видят.

На фона на последния разрив в отношенията между Емануела и Андреев, се чудим дали заснетото с участието на статиста Цеци от Койнаре ще види бял свят.

Междувременно в най-наблюдаваната Къща в републиката снощи влезе приятелят на Емануела Мартин - Елвиса, реакцията на Цецо красноречиво показа, че не му стана приятно да види младият мъж.

За влизането на Мартин първо писа LifeOnline.bg. 

Очаква се тази вечер в играта да бъде включен и Борислав Борисов. Ръгбиста е настоящ приятел на Никита, но е имал взимане даване и с Русата Златка преди осем години.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати