Меню

Избрани новини

Звездите

Емануела насъска адвокатите си! Погва „обслужващия персонал Цецо“ в съда (видео)

„Той се е самозабравил, а е просто един обслужващ персона“, нареди го фолкзвездата

Емануела, която има богат опит в съдебните битки покрай разправиите с бащата на второто си дете, се закани да съди съквартиранта Цецо Андреев, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Търпението на поп фолк изпълнителката се изчерпа и тя обяви намерението си, че след излизането си от риалити формата „Биг Брадър“ ще остави армията нейни адвокати „да се занимават“ с бившия й гримьор.

В момента фолк фурията и тромпетиста обитават най-наблюдаваната къща в републиката, но още в началото стана ясно, че проблемите с алкохола и абстиненцията ще донесат на Цецо ядове.

Той избухна с обиди срещу доскорошната си клиента Емануела, а думите му предизвикаха истинска война. Съквартирантите са разделени на лагери и всеки подкрепя своя фаворит в спора помежду им. Из Къщата летят най-различни определения ту за единия, ту за другия.

Гримьорът си позволи да нарече звездата на Пайнер „селянка“, „злоба“, „интриганта“, „простакеса“ и подчерта, че е „развела целия свят“.

„Тая дето разведе целия свят. Точно тая ще ми говори на мен, че съм зависим“, избухна Цецо.

Приятелят на Емануела Мартин Николов – Елвиса, който от четвътрък също е част от формата, разказа на певицата какво е говорил и как я е наричал зад гърба й тромпетистът от Койнаре.

Емануела твърдо заяви, че е решила да вземе сериозни мерки за думите на гримьора по неин адрес.

„На Цецо много му се изнервих за измишльотините, които говори. Аз ще го съдя за това нещо. Ма, той е нагло същество, бе! На мен ще ми вика селянка… Извинявай, ама какво значи селянка?! Той от къде е?“, беснееше поп фолк изпълнителката, в чиято лична карта пише - родена в София, пред Никита.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

През това време на няколко крачки от тях Цецо и Златка Райкова също обсъждаха Емануела. „Сега говори някакви неща, защото знае, че ще я пуснат. Виж я, какви физиономии прави… Ето! И сега говори против мене“, оплакваше се на приятелката си Андреев.

А в другата стая поп фолк изпълнителката не спираше.

„Сега, ти си човек, на когото ние плащаме… Ти си обслужващ персонал… Ако не си ти, ще бъде друг“, заканваше се певицата на Цецо пред Никита.

„Той няма право изобщо да коментира. Той е един обслужващ персонал. Ей там, адвокатите ми да ходят и да се занимават с него и да видим кой какво говори…“, цитира думите на певицата сайта „Разкрития“, а Емануела продължава да обяснява ситуацията на Никита:

„Като се изкиха едни пари и ще го питам следващия път дали ще говори. Защото ние много им прощаваме на такива, ама вече ми писна. Аз ще си взема мерки като изляза от тука, да го осъдя за това, което говори, защото ми писна и не искам да говоря за някакъв незначителен папагал“.

Съквартирантите от своя страна забелязаха, че Цецо се е поуплашил от влизането на Мартин в къщата и коментираха „ми той му скръцна със зъби“ и клатейки глава под сурдинка забелязаха, че  гримьорът е видимо притеснен.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза