Меню

Избрани новини

Риалити

Крах в отношенията! Златка бясна на Цецо! Маникюриста я предаде и купонясва цяла нощ с Никита и Боби (видео)

Андреев се извъртя като фурна и се забавлява с бившия любовник на плеймейтката

Цецо Андреев, който вече в светските среди е наричан „Какадуто“ показа, че приятелството не значи нищо за него още при влизането си в Къщата спрямо Емануела.

И докато с нея отношенията им са повече като между клиент и обслужващ персонал, то с Русата Златка ги свързва крепка дружба и не едно и две разгулни партита до обяд.

Сега обаче, Цеци показа, че израза „фурнаджийска лопата“ спокойно може да се използва по негов адрес.

Златка Райкова очевидно нехае за гражданинът на Койнаре, тъй като отдавна спря да го защитава пред другите за изцепките му, забеляза репортер на LifeOnline.bg, но сега му направи остра забележка и ясно изрази неодобрението си спрямо шетането от лагер в лагер на гражданина на Койнаре.

Зрителите на „Биг Брадър“ забелязаха, че заради появата на половинката на Емануела – Мартин Елвиса, на когото гримьорът изобщо не се изкефи заради враждата си с фолк певицата, Цецо не успя да стане от леглото си навреме и проспа голяма част от деня си. Което изигра кофти шега на най-добрата му приятелка.

За капак пък на това, цяла вечер се забавлява с Никита и Боби след неговото влизане в петък. На другия ден Цеци стана от кревата чак след обяд, а Златка го чакаше за да му скръцне със зъби за фриволното поведение с бившия й любовник Боби Ръгбиста. 

"Ти много си купонясвал снощи...", подхвана го плеймейтката "Как се държиш с новите гости?!", продължи многозначително ядосаното Блонди, намеквайки, че Цецо е прекалил с топлото посрещане, "Всичко е в кръга на нормалното. Идва нов, човек, нали трябва да го видя..." - "Не е задължително! Особено, когато някой идва преднамерено... към най-добрата ти приятелка!", дава категоричен инструктаж властната приятелка ясно заявявайки, че няма да толерира подомно предателско поведение.

През уикенда Златка всячески избягва да се засича с Боби докато е сама и не иска да седи в едно помещение "Без Благо да е дошъл...", както самата тя се изрази.

Зрителите обаче са притеснени от външния вид на Злати. През последните дни тя очевидно изпитва мързел да се гримира и се разхожда като призрак из къщата с тъмни кръгове под очите и странни петна по лицето.

Вероятно става дума за пигментация на кожата, която Андреев не можа да прикрие заради късното си ставане. Оказва се, че най-вероятно солариумът, от чиито услуги русокоската се възползва целогодишно, е оставил своите поражения върху кожата й.

На дясната си буза тя носи тъмни петна, които само макиажът е способен да прикрие, пише Хотарена.

Кожни проблеми мъчат Златка Райкова

Явно Златка все още не е намерила козметик, който да заличи проблемите й. Ако не спре със солариума, образуванията ще се увеличават и ще се появят и на други места. А нищо чудно петната да се следствие на тежък и некачествен грим, с който тя е намацана всеки божи ден.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати