Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ваня Червенкова застана зад Цецо! Никой не искал да го защити на елиминациите днес

“Всички сме обслужващ персонал…”, отбелязва тя

Бизнес дамата Ваня Червенкова открито заяви, че застава зад Цецо Андреев и защитава гримьора, чиято клиентка е самата тя, видя репортер на LifeOnline.bg.

В добре обоснован пост тя разказва, че никой от досегашните му клиентки не искат да влязат в студиото и да защитават номинирания съквартирант.

Публикуваме написаното във Фейсбук профила на Ваня дословно:

„Днес аз подкрепям това момче!
Познавам сърцето му и знам колко е всеотдаен към приятелите си. Учудвам се обаче колко негови клиентки изведнъж се оказаха на частни партита и в чужбина 

Да застанете да защитавате Цецо Андреев, който е в конфликт с Емануела скъпи мои.. не означава да скочите срещу нея. Всеки от тях има своите качества и своите недостатъци. Иначе друг е въпроса, ако имате “ партийно поръчание” от “ фирмата” да не стъпвате на лайфа, защото дружно трябва да защите гилдията или Защото всяко ваше появяване струва пари!!!

Гледам понякога формата, защото по дяволите това наистина е представителна извадка на част от обществото ни и съм потресена докога???

Докога само скандали и омраза, които наистина идват вповече на моменти. Няма да изпадам в подробности, защото рискувам да кажа твърде неудобни истини, но ще се опълча срещу дефиницията дадена на това момче - “ обслужващ персонал”!!!
Всички сме обслужващ персонал... ВСИЧКИ!!!! И фризьори ,и гримьори, и маникюристки и фотографи, и оператори, и режисьори, и бармани, и шофьори , и банкери и всички скъпи мои, които работим в името на клиента!!!!!

Ако някой се е взел за “ЗВЕЗДА” или за нещо повече ...това е негово светоусещане и има право да живее в собствените си обувки, пък били те и реплика на Лубутен, но да обиждате този, който довчера е бил част от проекта ви или да забравите и да се криете като полски гризачи , за да не защитите ръката, която заличава грапавините по лицата ви и ви кара да се чувствате като истински принцеси.. е малко .. извинете ме..

Айде пак да Ви спестя определенията! Бил зависим??? А да си отворя ли устата и да изредя аз .. колко “ звезди” и публични личности, включително и политици познавам зависими??? Бил педераст??? И??? Какво от това?

То половината свят вече са джендъри !!! Важното е да не пречиш на обществото и да не ми навират техния си морал, ако не в нормите на общо допустими ценности!!!Това е тяхно исконно право!

А всъщност не е ли най-важно да не си педерст в душата си??? Защото и такива ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ познавам. 
Циркове.. в името на тяхно величество РЕЙТИНГИТЕ!
Аз заставам зад неговото име и не се срамувам да го нарека свой приятел!“Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати