Меню

Избрани новини

Риалити

Цецо Андреев вбеси фризьорът при когото работи! Момчил Спасов губи клиенти заради резилите на колегата си (снимка)

Ядосал се, че нарича салона му свой, а отлива на желаещи разкрасяване бил осезателен

Цецо Андреев сбъдна своята отколешна мечта да участва в Биг Брадър и да стане известен, но се оказва, че участието в най-гледаното шоу не винаги води до успех в начинанията.

Положителния ефект може лесно да се обърне в негативен. Точно на това стават свидетели светските наблюдатели в монета, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Фризьорът Момчил Спасов бил бесен на колегата си от Койнаре, когото приюти в салона си след скандалната раздяла на Андреев с бившия му съдружник Ивайло Колев.

Момчил се ядосал първо на думите „Тая няма да стъпи повече в салона ми…“, изречени от Цецо по адрес на Емануела, шушукат колеги на коафьора.

Причината е в това, че салонът не е негов, а на Момчил, който с много труд си е изградил добро име, реноме и солидна клиентела.

Студиото за красота носи и инициалите МS и е наречено House of Beauty (дом на красотата).

Поведението, което Цецо демонстрира и скандалите, в които се забърка с Емануела, както и недискретното му поведение се отразяват лошо на бизнеса на Момчи, както наричат близките коафьорът.

Той обаче е дипломатичен и се старае всячески да запази добрия тон и публично подкрепя колегата си в неудачите, които  му се струпаха на главата през последните две - три седмици.

 

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Междувременно стана ясно, че „жертва“ на несериозното отношение на Цецо Андреев е станала и друга фолк звезда.

Гримьорът четири пъти обещавал на Емилия, че ще направи чудеса с косата й за снимките на нов клип, но в крайна сметка прецакал чалга дивата.

Заради липсата на гримьор и фризьор се наложило снимките да бъдат отложени за друг ден, а Емилия се разтичала да намери нов екип по красотата.

Доверчивата бивша жена на Коко Динев обаче не се обидила на Цецо и приела скалъпените му оправдания за издънката, писа „Уикенд“.

Всъщност Андреев предната вечер гуляел и се друсал до зори и нямало как да се появи в уречения час.

В чалга средите се говори, че Цецо наистина е много добър професионалист, но бил страшно несериозен. Подвеждал е свои клиентки много пъти, но много от тях му прощавали.

Цецо е номиниран за изгонване и има най-малки шансове да оцелее в днешните елининации.

В АНКЕТАТА на нашата медия вие читателите го сочите като най-неподходящ за победител в Big Brother: Most Wanted.

Ако все още не сте дали своя вот можете да го направите ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати