Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разкритие! Ясно е защо Златка не признава секс приключенията с Боби! Вижте кой носи рогата от „невинния флирт“ на плеймейтката!

Благой също не знаел за тази забежка на обвързаната тогава Райкова

Причината Златка Русата всячески да избягва досега темата за секса с ръгбиста Борислав Борисов, не се крие във факта, че Благо Джийзъса нищо не подозира за нея и тя иска да му спести срама или пък неудобството.

Тя не се крие в желанието на Райкова да запази достойнството си, чието наличие е под въпрос, а съвсем друга, научи репортер на LifeOnline.bg.

Плеймейтката не искаше историята да се раздува и умишлено подвеждаше зрителите, че „невинния флирт“ се е случил преди 10, а не преди 8 години както е в действителност, защото тогава е била обвързана и то не с кой да е, а с ММА боеца Благой Иванов-Багата, съобщи ПИК.

Секссвалката се случила в пловдивска дискотека преди около осем години, а точно по това време плеймейтката е имала връзка с Багата.

При едно от редовните си среднощни излизания Райкова се запознала със съквартиранта от "Биг Брадър“.

В последствие секса с огромния ръгбист много се харесал на ненаситницита и тя често прибягвала до креватни гимнастики с надарения мъжага, коментират приятелки от този период на Златка, научи репортер на LIfeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати