Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разкритие! Ясно е защо Златка не признава секс приключенията с Боби! Вижте кой носи рогата от „невинния флирт“ на плеймейтката!

Благой също не знаел за тази забежка на обвързаната тогава Райкова

Причината Златка Русата всячески да избягва досега темата за секса с ръгбиста Борислав Борисов, не се крие във факта, че Благо Джийзъса нищо не подозира за нея и тя иска да му спести срама или пък неудобството.

Тя не се крие в желанието на Райкова да запази достойнството си, чието наличие е под въпрос, а съвсем друга, научи репортер на LifeOnline.bg.

Плеймейтката не искаше историята да се раздува и умишлено подвеждаше зрителите, че „невинния флирт“ се е случил преди 10, а не преди 8 години както е в действителност, защото тогава е била обвързана и то не с кой да е, а с ММА боеца Благой Иванов-Багата, съобщи ПИК.

Секссвалката се случила в пловдивска дискотека преди около осем години, а точно по това време плеймейтката е имала връзка с Багата.

При едно от редовните си среднощни излизания Райкова се запознала със съквартиранта от "Биг Брадър“.

В последствие секса с огромния ръгбист много се харесал на ненаситницита и тя често прибягвала до креватни гимнастики с надарения мъжага, коментират приятелки от този период на Златка, научи репортер на LIfeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати