Меню

Избрани новини

Ексклузивно

С пръст отзад! Седалищният дискомфорт на един Джийзъс в звук и картина (видео)

Дори "богопомазаните" трябва да се почешат, но виж за помирисването си е личен избор

Анален сърбеж мори Благой Георгиев, видя репортер на LifeOnline.bg.

Пикантната сцена, показваща как Благо Джийзъса си рови в задника под завивките и после си мирише средното пръстче, което си е навирал отзад обикаля необятното интернет пространство.  

Кадрите от ежедневието на Джийзъса в Къщата на Биг Брадър показват и най-личния и единствен зрител на сценката.

В първо ВИП сепаре пред средното му пръстче е любимата Златка Райкова, скоро Георгиева, която дреме спокойно под ароматните пръсти, с които след малко Благо ще я погали.

Каква безутешна близост в отношенията на тези красиви хора, какво повече да кажем за влюбените им душици и вмирисаните пръсти, с които си бъркат отзад, душат ги и се галят след това.

Цялото участие на Златка и Благо в Биг Брадър е изправено пред фундаменталния въпрос „Да не би да се изложим?“ и „Да не ни се подиграват?“, ама как може да си го мислите, как може да се притеснявате.

Недейте! Нямате никакво основание!

Бъдете естествени, вижте колко добре ви се получава, първо наргиленце, после малко тюхкане „Дали не се изложихме?!“, после чесане на задник и цуни-гуни под юргана – истинска семейна плеймейт идилия.

А, хората са казали "С какъвто се събереш, такъв ставаш…", кой от кого е прихванал не се наемаме да гадаем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати