Меню

Избрани новини

Клюкарник

В Русия синът на Джизъса не го помни, нарича „татко” своя пастрок

Бившата му жена не позволява да се виждат

 

От години бившият футболист Благо Джизъса не е виждал своя син Елай, който вече е на пет годинки.

 

Момченцето живее с майка си Есмер Омерова и новия й мъж Макс Давидов в Москва. Изкусителната танцьорка  на латино танци не ще и да чуе за бившия си съпруг и не му разрешава да вижда детето.Според клюката преди няколко месеца Есмер е сключила брак с настоящия си партньор – боксьора Макс Дадивод и вече се подписва като Давидова-Омерова в социалните мрежи, но така и не е публикувала снимки от официалното събитие.

 

Твърди се, че венчавката се е състояла през лятото в тесен кръг и била доста по-скромна от сватбата, която спретнаха с нашия ритнитопковец преди 6 години.Според близки от обкръжението на рускинята Елай не помнел биологичния си баща. Малчуганът беше бебе, когато родителите му се разделиха. Откакто е проговорил, той наричал своя пастрок „татко”.

 

 

 

Говори се, че причината за развода са честите изневери на Джийзъса, а Омерова била дълбоко обидена и няма шанс да му прости. За отмъщение тя го ошушка до стотинка по време на развода и го остави гол и бос, ала това не бе достатъчно за злопаметната руска танцьорка.

 

Тя искала да нарани Благо чрез детето и забранила на бившия си всякакъв достъп до него. В тази крехка възраст момченцето все още не разбирало какво точно се случва и изобщо не питало за Благо.„Джизъса може да е женкар, но обича и четирите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с  Елай!”, коментират близки до бившия футболист. Георгиев има още три деца – две от връзката си с гимнастичката Христина Витанова и едно от настоящата си приятелка плеймейтката Златка Райкова.

 

Той редовно се вижда с по-големите Йоана и Давид, а бебето Благо-младши му е одрало кожата.Още докато беше с Есмер, Джизъса често пътуваше до България, за да вижда наследниците си от Христина, но пък в свободното си време обикаляше чалготеките с различни обожателки.

 

 

Слуховете, че кръшка, бързо стигнали до ушите на Омерова, която няколко пъти му поставяла ултиматуми да спре с изневерите. Георгиев обаче трудно устоявал на изкушенията и един ден рускинята го изгонила от луксозния им апартамент, който впоследствие останал за нея, отбелязва столичен седмичник.

 

След развода Есмер получила още лъскав ресторант в центъра на Москва и клиника за пластична хирургия – мащабно начинание, което с Благо започнали съвместно, но после измамената съпруга го изритала от бизнеса, не без помощта на влиятелния си татко.Джизъса се завърна у нас със скъсан джоб и подвита опашка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати