Меню

Избрани новини

Пикантерии

Жена с достойнство ли? Андрей Едрев мачка и опипва голата Златка в зората на кариерата й! (видео)

Вижте най-голямата й излагация в „Островът на изкушението“

Сегашният образ, който се опитва да ни втълпи Златка Райкова, няма нищо общо с миналото й и жалките опити да се измъкне от Пазарджик и да стане известна, както неведнъж LifeOnline.bg е отбелязвал.

Представящата се за бизнес дама Райкова крие потресаващи подробности от своето миналото, които би трябвало да карат родителите й да се срамуват.

Нейната слава тръгна от предаването „Островът на изкушението“, където „Голди“ показа меко казано леко поведение и вулгарни сцени, пише "Шоу".

Бърза проверка показва, че в мрежата все още може да се открие видео, в което Андрей Едрев насилва Златка. Бизнесменът, който от години живее на о-в Бали, съблича насилствено русата фурия пред погледите на всички участници. „Това си е изнасилване“, възроптаха зрители на скандалното видео.

Златка участваше във формата през 2008 година, след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“.

Цицорестата пазарджиклийка замина с още  10 изкусителки на другия край на света, като целта на девойките бе да прелъстят няколко необвързани мъже. Тогава единствено Златка успя да изпълни мисията перфектно.

Първите дни тя спретна незабравимо еротично денс шоу за господата, които плакнеха очи и се мъчиха да устоят на гледката.

Облечена само с прозрачен сутиен и тънки прашки тя се кълчеше пред възбудените мъже, дупеше се и им сядаше в скута.

На един от тях позволи да опипа голия й задник.

В кулминацията на риалитито двамата се усамотиха в луксозна спалня и ситуацията загрубя. Поставените в стаята микрофони предаваха на тв зрителите стенания, каквито няма дори в немските филми за възрастни.

Диалозите помежду им също караха зрителите да онемеят.

„Моля те да не ми говориш така пред хората. Ела настрани и питай: Ще ми направиш ли една свирка?“, казваше Златуна.

източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза