Меню

Избрани новини

Риалити

Мрежата помни - Златка и преди е зачевала в ефир: Властелинът на пръстените забременява за втори път в Биг Брадър (видео и смешни колажи)

Благо Джийзъса е поредния, който мечтае да озапти волната пеперуда с брак

Плеймейтката Златка Райкова, която вече има опит в телевизионното "Да" и изиграването на сюжета "влюбената булка", е на път отново да стане телевизионна годеница, за булка не се знае, но със сигурност вече стана за смях, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Като Дежа вю тя ще получи отново годежен пръстен, който Благой Георгиев поиска от Брадъра да му достави (напълно разбираемо, след като няма пари да си го позволи, за разлика от Георги Валентинов, б.а.), освен това, Златка пак заложи на старата сценка с бременността, до там стигат семплите  й идеи за задържане на вниманието.

Репортер на LifeOnline.bg, който следи изкъсо формата вече 14 години си припомни, че Златка не „забременява“ в ефира за първи път.

Преди пет години, когато тъкмо беше се захванала с Георги Валентинов Злати разигра същата постановка и сподели на всеослушание, че „ е бременна“.  Забележете, че до Златка пак беше придворния й паж Стойко Сакалиев, други „свидетели“ на етюда са Станка Златева, Ваня Червенкова, Златка Димитрова, Тервел Пулев и Мариян Кюрпанов.

Сега Благо получи пръстен от Биг Брадър, който се зачуди дали Георгиев е уверен в себе си и своите чувства, а Джийзъса категорично заяви, че иска да се ожени за избраницата си.

"Но тя вече има опит в такива предложения", напомни домакинът на звездната Къща, а набожният футболист с три деца зад гърба си го успокои:

"Знам, но там бяха други нещата!", какви точно са били не е ясно, но зрителите коментират, че не виждат никаква разлика, ние също, но Благо си знае, той вижда - онзи от горе го води.

Между другото Борислав (гаджето на Никита) разкри, че Златка е била „лудо влюбена“ и когато е мърсувала с него зад гърба на тогавашния си приятел също Благой, също спортист, но ММА боец и по прякор Багата.

Тя и преди беше много влюбена, ама като се напиеше си правеше каквото си знае…“, разкри развратния и немного благоверен характер на Райкова ръгбиста.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Убеден в победата на любовта Благой Георгиев обяви, че ще предложи брак "когато спечелят играта", с което очевидно се надяваше да си осигури преднина на финалната права. 

Така сега на зрителите им предстои да видят втората серия на филма "Златка казва "Да", след като вече се насладиха на епизода „Бременна съм…“.

Междувременно зевзеците в мрежата не спират да „бълват“ подигравателни колажи и коментари по адрес на „звездното“ семейство.

Златка се направи, че не знае как се ползва тест за бременност

След като Златка изигра сценката с "теста за бременност" в мрежата изригна стотици постове:

„Ако Това роди от Онова, и аз имам шанс... Не губете Надежда, по Коледа се случват чудеса“, пише застаряваща потребителка в мрежата.

„Докато Златка чакаше резултата от теста, имаше около 30 притеснени, дали не е от тях.....“

„Пикае над теста и си мисли... ужс ако има две линии.... край с линиите“, коментира иронично друг фен на шоуто. 


„След две женитби в ТВ предавания,русата Златка заяви ,че ще опита и в "Смени жената","Женени от пръв поглед","Пепеляшка","Семейни войни" и щяла да се развежда в "Съдебен спор".“

„Той чака резултата и си мисли "Джийзъс само да се роди порядъчно"...“

„Тя погледна теста за бременност и каза... Оле дано да няма неговите зъби…“, присмива се на усмивката на бъдещата рожба на двойката зрител.

Запознати с характерите на бъдещите младоженци предричат още шест месеца на връзката им. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза