Меню

Избрани новини

Пикантерии

Жената на Джийзъса осъмна с нов прякор – в мрежата я кръстиха „Клозетка Райкова“ (снимка)

Плеймейтката яхна „белия кон“ позирайки за клозетна фотосесия

 

През последните 24 часа потребителите в мрежата се забавляват с поредната снимка на Златка Райкова, която избра странно място, за да направи реклама на дамски пижами.

 

Плеймейтката се разчекна върху тоалетна чиния позирайки за клозетна фотосесия.

Според потребителите обаче, рекламата е твърде неуместна, и ако е взела пари за да пропагандира спалното бельо, то рекламодателя й трябва да си ги поиска обратно.

 

„Легло нямаш ли си, че си застанала върху кенефа?", заваляха коментари под кадъра, но жената на Джийзъса замълча и не обясни запек ли я води към мястото на фотосесията или просто не е имала подредена стая, в която да се позиционира за да изпълни рекламното си задължение.

 

снимка Инстаграм / zlatka_raykova

Така в шеги и закачки се появи и новият й прякор „Клозетка Райкова“, хейтят Златното момиче на плеймейт културата злобарите.

Откакто бизнеса й с дрехи фалира, Русата Златка се издържа най-вече от безполезни и малко ефективни рекламни постове в социалните си акаунти.

 

С настъпване на кризата обаче и тази лепта към семейния бюджет секнала и сега младото семейство е свило разходите си до минимум, шушукат бивши приятелки на русалката.

Говори се, че ако преди Злати искала 800 лева за един пост в Инстаграма си, сега с приятеля й Благо склонявали и на 400 кинта за по 3 снимки в двата им профила.

 

Да възседне порцелановия бял лебед в клозета обаче явно не се е сторило достатъчно провокативно на Райкова, и тя  е решила  да си подсигури допълнително тема за обсъждане в светските медии, като напълно умишлено е кривила плочките на банята по снимката с надеждата да я пишат (като Андреа), че си е коригирала кадрите с фотошоп.


Е трябва да кажем, че усилията й се увенчаха с успех, и ако желаният ефект е бил да се изложи той е постигнат!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза