Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пълен списък с мъжете от „Червеното тефтерче“ на Русата Златка

Опитахме се да преброим пребивавалите в „семейното“ ложе преди Благой Георгиев

Звездният миг на Златка Райкова настъпва през 2007-а, когато печели конкурса „Мис Плеймейт“. След това тя щедро показва голотии в софт еротичното риалити „Островът на изкушението“, което се оказва истински телевизионен трамплин за нея.

Без усилие изпълнява мисията да преспи с Филип Лазаров, като успя да го раздели със сериозната му приятелка Милена. Оттогава насам за Райкова най-вече се знае, че премина през безброй мъжки ръце, отколкото да е извършвала някаква друга смислена трудова дейност, коментират колегите от ХотНюс.бг

Преди 10 години започват да я свързват с Валери Божинов, но по нейните думи е отказала офертите му. За този период от "кариерата" й се говори, че е работила като момиче на повикване или както я нарече тогава Алисия 'СОТ-аджийка'.

Дали е върнала офертата на Божигол на нея не може да се вярва, имайки предвид късата й памет. Златка имаше сериозни скандали с тогавашната му жена Алисия, припомня репортер на LifeOnline.bg

След това тя стартира любовна връзка с ММА боеца Благой Иванов – Багата. В Къщата на Големия брат стана ясно, че навремето Златка е имала „флирт”, както тя го нарече, с мъжът на съквартирантката си Никита – Борислав Борисов – Боби Ръгбиста. Запознати издават, че по това време Райкова била сериозно обвързана с Багата, но това не й попречило да погледне встрани.

Плеймейтката се запознала с Боби Ръгбиста в пловдивска дискотека и веднага го харесала заради високия му ръст и големите мускули. Той също бил впечатлен от сексапилната блондинка и няколко пъти мачкал чаршафите с нея, но авантюрата им така и не прераснала в нещо по-сериозно. Златка го предупредила да мълчи, защото не искала Багата да разбира за измяната й, ала спортистът побързал да разкаже на всичките си приятели, че е спал с нея.

Борислав е точно такъв, какъвто  се показва - манипулатор с огромно его. Жените много го харесват и той добре се възползва. Полудява, ако някоя го отреже, тогава вече е способен да направи чудеса, за да стане на неговото. Страхливец е, респектира с визия, но вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите. Не искал да се разчува, че е бил със Златка?! Та той на цяла София се похвали!”, коментират хора от обкръжението на Ръгбиста, запознати с особеностите на характера му. И допълват, че най-вероятно той не изпитва особено силни чувства към настоящата си жена Никита Джонсън.

Говори се, че Златка редовно кръшкала на Багата, и то с най-различни мъже. В миналото рядко се случвало палавата красавица да стои кротко само с един, а секс списъкът й изобщо не е кратък.

Мястото на Багата в изтърбушения от посещения креват на плеймейтката заема Павел Лазаров, сегашната половинка на Преслава. Русата Златка успя да дори да сключи църковен брак с Павел, което й създаде огромна интрига с бившата му съпруга, която от своя страна не спирала да я притиска да остави Павел. Свадата е стигнала и до много грозни сцени и заплахи, при което Райкова се оттегля.

Лазаров бил доста влюбен в нея, докато не му подшушнали, че Злати му кръшка с Камен Балбузанов – Куката. Сочения за наркобарон в плевенския регион е оцелявал след стрелби и всевъзможни атентати. По това време и той е семеен. Тогава Златка го раздаваше като истинска жена мутра и вдигаше панаири в заведения за щяло и нещяло, унижаваше случайни посетители, но също и известни артисти.

Припомнете си, че LifeOnline.bg първи разказа преди време и показа запис от побой нанесен над Азис от Райкова в несъществуващото вече заведение до Равда - 4ас Пик "На поляната". 

Предпоследният известен е Георги Валентинов, 25 годишен старозагорец, изцяло отдаден на спорта и кариерата си на ММА боец. Добряк, често участващ в благотворителни каузи. Покрай връзката си с него Златка бе на косъм да изчисти к**венския си имидж, но и на него му изневери. 

Всъщност се говори, че Райкова системно е слагала рога на Георги по време на петгодишната им връзка. Едрогърдата блондинка направи Жоро за посмешище, като се разбра, че се отдава на плътски забавления и с брата на певеца Борис Дали – Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по когото Златка отдавна си падала, бил в публиката на шоуто „Като две капки вода” седмица преди полуфинала. Свидетели докладват, че плеймейтката моментално го фиксирала с поглед, а след края на изпълнението си го завлякла зад кулисите, където консумирали страстта си директно в тоалетната. Двамата даже не се опитали да бъдат дискретни, защото пъшкането им се чувало надалеч, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Слуховете за пикантната авантюра бързо се разпространиха в светските среди и не останаха тайна за самия Георги. Огорчен и обиден, той развали годежа с Райкова и днес не иска да чува за нея.

„Благодарен съм на съдбата, че ме отърва от тази жена! Признавам, че я обичах, но бях заслепен  - не успях навреме да разкрия истинската й същност. Не заслужава даже да я коментирам. Откакто е с онзи смешник Благой Георгиев, дори не я поздравявам!”, коментира посраменият Валентинов, след като разбра че в главата е заприличал на елен лопатар.

Сега Златка го играе лудо влюбена и вярна за пореден път.

Тя се залюби с бившия футболист Благо Джизъса в края на лятото и сега сякаш се срамува от бурното си минало. Блондинката твърди, че е безумно влюбена и за първи път й се случва да изпитва подобни чувства.

Тя предпочита да забрави за десетките мъже, минали през леглото й, а за Боби Ръгбиста даже казва, че не си спомня. „О, това беше много отдавна, преди близо 10 години! Няма смисъл да се ровим в тези стари истории. Аз даже не си спомням за него!”, обясни Райкова в Къщата.

Колко ли още незнайни герои носят на ревера си ордена на рогоносеца, не се наемаме да гадаем.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати