Меню

Избрани новини

Ексклузивно

bTV vs. NOVA (Part II) (снимки)

Какво да очакваме от двете национални телевизии в новия пролетен сезон?

В люта битка за рейтинг и зрителско внимание двете най-гледани телевизии в България bTV и NOVA пускат за пролетния сезон голямо количество шоу програми и нови сериали.

От 26 февруари, НОВА ТВ пуска 7-ми сезон на "Откраднат живот". Мотото на новия сезон на хитовия медицински сериал е  "Любовта лекува".

В новият сезон добре познатите персонажи от предишните серии, както и новите, които се включват ще бъдат базирани в нова болница - "Св. Анастасия".

Към вече утвърденият екип : Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева се присъединява Иван Юруков в ролята на д-р Деян Табаков. 

Неговият герой е неврохирург – занимава се с една от най-тежките материи в медицината. Доктор Табаков се държи доста иронично към всички, но причината е именно неговият професионализъм и желанието му да изпълнява перфектно задълженията си. 

През последната година зрителите видяха Иван Юруков във филма “Дъвка за балончета“, както и в шоуто за преобразявания “Като две капки вода“.  

Друго ново попълнение е Гергана Стоянова. Нейният персонаж - Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично.

В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди.

Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незращи.

Седми сезон на хитовия български сериал ще започне на 26 февруари в 20.00 ч. по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

Сериалът "Господин Х и морето" започва от 1 март от 20 часа по НОВА ТВ.

Катя Григорова, Вики Кънчева, Невена и Ася Сарафова са четирите героини в криминалната комедия "Господин Х и морето", в които се превъплъщават актрисите Станислава Николова, Доротея Толева, Ина Добрева и Александра Сърчаджиева.

Романтични тайни са заплетени в филмовия сюжет, в който един мъж успява да обърне надолу с главата живота на не една, а цели четири жени!

Г-н X, г-н Симеон Христов или Хамелеона, както е известен героят на Калин Врачански, влиза в различните си сюжетни превъплъщения с  безпринципност, но и шеговита лекота към уж сериозните теми в живота.

В първи епизод, мистериозния му герой преминава от една самоличност в друга – след като вече е изпълнил плана си с първата, му се налага да бяга.

По стечение на обстоятелствата господинът, чието истинско име предстои да разберем, се озовава във Варна, където постъпва на работа в най-доброто частно училище в града.

Като негови врагове ще гледаме Стефан Щерев в ролята на бизнесмен - властен и сдържан, но категоричен в действията си, и Стоян Радев, който знае как да ни накара да настръхнем, а този път го прави с ексцентрична визия на мафиотски бос. 

Друг колоритен герой в сериала е директорът на училището със звучното име Игнат Масларов. В образа му влиза актьора от Сатиричния театър Светломир Радев.

Режисьори на сериала са Димитър Коцев-Шошо и Станислав Тодоров-Роги.

Криминалната комедия "Господин Х и морето" стартира на 1 март от 20 ч. по NOVA. Ще се излъчва веднъж седмично, всеки петък, и ще покаже 12 епизода.

"Дяволското гърло" е криминален сериал, с който Нова също смята да грабне зрителското внимание от 28 февруари.

Сюжетът разказва историята за криминално разследване на ужасяващите убийства, които се случват.

Владимир Карамазов е в ролята на разследващия полицай Филип Чанов от Смолян, а Теодора Духовникова е криминалния психолог (профайлър) Мия Язова, изпратена от София, за да му помага. 
Сериалът е заснет в Смолян, Пампорово и София. 

В „Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси.

Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров.

По отношение на сериалите bTV пък ще зарадват феновете с 13 сезон на "Столичани в повече".

Новият сезон обещава неочаквани обрати – не само в сюжета, но и в характерите на любимите персонажи. Ще има нови лица, а познатите герои ще претърпят изненадващи промени.

Зрителите ще заварят обичаните от тях семейства Лютови и Чеканови в един етап от живота им, който нетипично е свързан със … спокойствие. Но, разбира се, това е привидно...

Освен на "столичаните", зрителите на bTV ще могат да се насладят и на новите сезони на "Гласът на България", "Мастър шеф", "Бригада: нов дом", "Смени жената", както и забавната поредица "Комиците и приятели".


 
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати