Меню

Избрани новини

Риалити

Ники Илиев готви онлайн в "Черешката на тортата"

Режисьорът-актьор се спря на виртуален съветник, а не на истинска "жива" помощ в кухнята

Deus ex machina са казвали древните римляни и в днешното издание на "Черешката на тортата" тази сентенция се реализира наяве.

Тъй като днешният домакин използва висша сила, електронна сила, виртуален помощник в кухнята си...

Тази вечер в готварското шоу, домакин на останалите 4-ма играчи беше бившият модел и тв водещ, настоящ актьор и режисьор, а сега кулинар, готвач и пръв гастроном Ники Илиев.

Като последните три звания са хипербола.

Виртуална "Таня" му помагаше в безумните му и почти криминални изстъпления в кухнята. Но определено Ники заслужава аплодисменти за желанието и ентусиазма си.

Въпреки катастрофалните му гастрономични познания и умения, Ники аранжира елегантна и стилна маса, на която сервира чудесна (почти) веган салата с бейби спанак, чери доматчета, нахут, риба тон, балсамов оцет, зехтин и мед.

А за основно "чужденецът в кухнята" приготви паста и филе от сьомга.

За постещата Ралица пастата беше придружена от парче тофу.

За десерт, племенникът на актьора Георги Кадурин, собственоръчно забърка и изпече с помощта на "Таня" вегански кекс без яйца и мляко, поднесен със сладолед и малини.

Въпреки куцата вечеря, настроението на масата беше превъзходно и компанията в лицето на: Жоро Мамалев, Катето Евро, Ралица Паскалева (която е на пангара в четвъртък - 20.12) и Християна Тодорова, която мина по реда си, се забавлява и смя от сърце на щурите закачки на Катето и Жоро, които се подхилкваха, посритваха под масата и подканяха да хапват, като 20-годишни на гости у баба си.

При все малките забележки от страна на гостите, Ники, също както и "колегите" му от предишните вечери, получи общ сбор от 40 точки.

Скромен, усмихнат и земен той подари на изпроводяк по едно DVD с първият си филм "Чужденецът".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати