Меню

Избрани новини

Риалити

Ники Илиев готви онлайн в "Черешката на тортата"

Режисьорът-актьор се спря на виртуален съветник, а не на истинска "жива" помощ в кухнята

Deus ex machina са казвали древните римляни и в днешното издание на "Черешката на тортата" тази сентенция се реализира наяве.

Тъй като днешният домакин използва висша сила, електронна сила, виртуален помощник в кухнята си...

Тази вечер в готварското шоу, домакин на останалите 4-ма играчи беше бившият модел и тв водещ, настоящ актьор и режисьор, а сега кулинар, готвач и пръв гастроном Ники Илиев.

Като последните три звания са хипербола.

Виртуална "Таня" му помагаше в безумните му и почти криминални изстъпления в кухнята. Но определено Ники заслужава аплодисменти за желанието и ентусиазма си.

Въпреки катастрофалните му гастрономични познания и умения, Ники аранжира елегантна и стилна маса, на която сервира чудесна (почти) веган салата с бейби спанак, чери доматчета, нахут, риба тон, балсамов оцет, зехтин и мед.

А за основно "чужденецът в кухнята" приготви паста и филе от сьомга.

За постещата Ралица пастата беше придружена от парче тофу.

За десерт, племенникът на актьора Георги Кадурин, собственоръчно забърка и изпече с помощта на "Таня" вегански кекс без яйца и мляко, поднесен със сладолед и малини.

Въпреки куцата вечеря, настроението на масата беше превъзходно и компанията в лицето на: Жоро Мамалев, Катето Евро, Ралица Паскалева (която е на пангара в четвъртък - 20.12) и Християна Тодорова, която мина по реда си, се забавлява и смя от сърце на щурите закачки на Катето и Жоро, които се подхилкваха, посритваха под масата и подканяха да хапват, като 20-годишни на гости у баба си.

При все малките забележки от страна на гостите, Ники, също както и "колегите" му от предишните вечери, получи общ сбор от 40 точки.

Скромен, усмихнат и земен той подари на изпроводяк по едно DVD с първият си филм "Чужденецът".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати