Меню

Избрани новини

Риалити

Хриси от "Черешката на тортата" увредила метаболизма си след 8 години в националния отбор по художествена гимнастика

Гимнастичката сготви вкусно в своята вечер в кулинарното шоу, но разказите й впечатлиха повече

Втората седмица на шоуто за готвене, похапване и сладки приказки около трапезата - "Черешката на тортата" набира скорост.

В тази мразовита, декемврийска вечер не в дома си, в ресторант, но с отворено за нови приятелства сърце гимнастичката Християна Тодорова посрещна своите нови четирима приятели: актьорите Жоро Мамалев и Катето Евро, режисьорът Ники Илиев и актрисата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева.

Младата дама се постара и въпреки че рядко се подвизава в кухненски помещения успя да нахрани вкусно своите гости.

Нейните истории обаче надминаха кулинарните й попълзновения, увери се репортер на LifeOnline.bg.

Бившата националка по художествена гимнастика показа финес, грация и акуратност и извън залата и то в сфера, където й е най-чужда.

Но се справи забележително и развълнува своите гости и с храна, и с душа.

На сезонна крем супа от тиква, целина и кокосова сметана, пълнена зелка с ориз, червена леща и черен боб, филе от лаврак и вкусен ефирен мус за десерт беше заложила в своето меню.

На фона на едното варено яйце на ден, което е изяждала преди големи състезания, за да поддържа кондиционна форма и да държи ниско тегло, това си е пиршество за целия китайски народ.

Хриси винаги е била в борба с надмощието на килограмите, сподели самата тя пред своите нови приятели.

Гладът е бил нейният естествен спътник.

От това гладуване обаче е компрометирала метаболизма си и в един момент е установила, че това което губи за една седмица глад, го качва шеметно само за един ден нормално хранене.

Имало е моменти, когато се е чувствала на ръба на силите и волята си.

Хриси сподели много личен случай, в който е била с отбора на тренировъчен лагер във Варна.

В един тежък момент от тренировките е казала - Край.

Взела е багажа си и отлетяла за София с първия самолет.

Човекът, който я връща в ансамбъла само с едно изречение е Илияна Раева. Тя й казва "Ние сме твоето семейство. Напускаш семейството си ли?".

След тези трогателни споделени преживявания, Хриси даде и своите подаръци на компанията - книга описваща най-вълнуващите моменти от битието на националния отбор по худ. гимнастика.

На Ралица Паскалева гимнастичката направи специален дар - подари й собствената си лента от Игрите в Рио де Жанейро, а на всички великодушно даде да подържат медала й и да съпреживеят вълнението от постиженията на българския отбор.

Top of the tops на вечерта беше професионалната танцова формация "Пловдивъ", която очарова и развълнува камерната публика със своята енергия.

Неизненадващо общия сбор на точките за Хриси, дадени от нейните конкуренти в шоуто, е 40!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати