Меню

Избрани новини

Риалити

Жоро Мамалев не се престраши да готви сам в "Черешката"

Тази седмица пак имаме неядяща месо, този път дамата пости

Започна втората седмица на 12-ия сезон на кулинарното риалити "Черешката на тортата".

След като бе участник в първия сезон на готварското предаване, тази вечер отново се завъртя сред тигани и черпаци един усмихнат, нисичък, любим на три поколения българи актьор.

В първата вечер от новата седмица домакин е Жоро Мамалев, който едва не задави от смях своите гости - актрисите Ралица Паскалева и Катето Евро, режисьора Ники Илиев и гимнастичката Християна Тодорова, докато хапваха на трапезата.

На помощ на комика в кулинарстването му се притече мускулестият шеф Яне от Сандански, с когото приготвиха: шопска салата, прясно кьопоолу, домашна туршия, разядка от пасирани пилешки дробчета със зеленчуци, свинско роле и тиквеник със сладолед за десерт. В свинското роленце преди да завържат, запържат и запекат във фолио, двамата кулинари накълцаха моркови, ементал и други вкусотии.

За Ралица, която пости в този период, а е и млада майка, Мамалев самоотвержено приготви вегетарианска порция със зеленчуци и тофу.

След вкусната вечеря, на която всички хапнаха, че и прехапнаха, всеки поразказа нещо за себе си.

На една друга трапеза преди 36 години...

Любопитна бе историята на златното момиче Хриси, която скромно и без излишна емоция сподели, че има 200 медала от състезания и че 8 години е била от националния отбор на България по художествена гимнастика. Глад, тренировки 7 дни в седмицата и т нар. лунни тренировки, в които са репетирали от 23:00 до 05:00 сутринта, е бил нейният живот като топ худ. гимнастичка на страната.

Тя обаче заявява, че не съжалява за нищо и ако пак може и 1000 пъти да върне живота си назад, ще избере отново същия път.

Изненадата на Жорето беше монолог от негов скеч, което също повиши градуса на настроението на компанията.

На изпроводяк актьорът им поднесе и подарък - по екземпляр от неговата единствена засега книга "Усмихни се, човече", с автограф от автора.

Оценките които получи от гостите си бяха: 10 т. от Катето Евро, 10 т. от гимнастичката Хриси, 10 т. - от Ники Илиев и 10 т. от актрисата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева.

Така барабанистът Гошо от "Оркестър без име" стартира седмицата с максималния брой точки за домакинство.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза