Меню

Избрани новини

Риалити

Тони Димитрова сготви на гостите си в "Черешката" чуден калкан

Миловидната певица пренесе уюта от бургаския си дом в София

Чаровната певица от Бургас Тони Димитрова показа своите кулинарни умения за втори път в рамките на кулинарното реалити "Черешката на тортата".

Симпатичната блондинка с дрезгав глас участва през 2013 -година в шоуто, когато нагости сътрапезниците си със свинско бонфиле със сметана.

Този път обаче любимата българска певица реши да компенсира с морските дарове.

Тя застана на кулинарната сцена на "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA гощавайки на своята трапеза Райна Караянева, Иво Казасов, моделът Кристина Милева и актьорът Любомир Ковачев, който традиционно закъсня, както на всяка от вечерите.

Гостите искрено се насладиха на уютната вечеря в компанията на чаровната домакиня възпяла Бургас. 

Както подобава на истинско морско чедо, макар и на територията на София, менюто на Тони Димитрова беше с мирис на вълни, сол и морски бриз.

Тя реши да нагости останалите с апетитни скариди, пържена риба, салата и ароматен десерт

Непринудената дама приготви с много старание и сложи на масата саганаки (скаридите с доматен сос, сирене, лук, чесън, магданоз, зехтин и малко узо), запечени патладжанени ветрила- с бекон, сирене, домати, лук и заляти с майонеза, скордаля с много чесън, пържен калкан, друсани варени картофи с краве масло, печени чушки, питки гарнирани с масло, сирене, кашкавал и шарена сол, разядка от наситнени чесън, лук, зехтин и сол, за десерт - вкусна домашна торта с крем и сладко - "Наполеон".

Препълнената трапеза удиви и възхити гостите на Тони, която ги посрещна в апартамент, който обитава, когато има участия в София.

Съчерешковците не отказаха и не върнаха нищо, хапнаха с кеф и похвалиха искрено домакинята.

Тъй като и трите вечери преди това минаха в песни и танци, изключително земната Тони, от която е добре да вземат юрнек и други "звезди" в България, реши да изненада гостите си с... тихи настолни игри.

В края на превкусната вечеря, домакинята беше подготвила - редене на пъзели за раздвижване на перисталтиката.

Първият в играта, в случая Кристина получи буркан с домашна лютеница правена от Тони.

Имаше и още подаръци за гостите - по книга "Гласове от залива", която само се подарява и няма откъде да бъде закупена и по кутийка маринован чернокоп, за да е full морската атмосфера.

Съвсем резонно гостите на Тони й дадоха по 10 точки от всеки. И така в петорката вече са двама с максимален брой точки.

В последната петъчна вечер на тазседмичното издание на шоуто в кухнята ще се вихри - моделът Кристина Милева, а шеф Манчев ще връчи плакета на победителя.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати