Меню

Избрани новини

Риалити

Тони Димитрова сготви на гостите си в "Черешката" чуден калкан

Миловидната певица пренесе уюта от бургаския си дом в София

Чаровната певица от Бургас Тони Димитрова показа своите кулинарни умения за втори път в рамките на кулинарното реалити "Черешката на тортата".

Симпатичната блондинка с дрезгав глас участва през 2013 -година в шоуто, когато нагости сътрапезниците си със свинско бонфиле със сметана.

Този път обаче любимата българска певица реши да компенсира с морските дарове.

Тя застана на кулинарната сцена на "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA гощавайки на своята трапеза Райна Караянева, Иво Казасов, моделът Кристина Милева и актьорът Любомир Ковачев, който традиционно закъсня, както на всяка от вечерите.

Гостите искрено се насладиха на уютната вечеря в компанията на чаровната домакиня възпяла Бургас. 

Както подобава на истинско морско чедо, макар и на територията на София, менюто на Тони Димитрова беше с мирис на вълни, сол и морски бриз.

Тя реши да нагости останалите с апетитни скариди, пържена риба, салата и ароматен десерт

Непринудената дама приготви с много старание и сложи на масата саганаки (скаридите с доматен сос, сирене, лук, чесън, магданоз, зехтин и малко узо), запечени патладжанени ветрила- с бекон, сирене, домати, лук и заляти с майонеза, скордаля с много чесън, пържен калкан, друсани варени картофи с краве масло, печени чушки, питки гарнирани с масло, сирене, кашкавал и шарена сол, разядка от наситнени чесън, лук, зехтин и сол, за десерт - вкусна домашна торта с крем и сладко - "Наполеон".

Препълнената трапеза удиви и възхити гостите на Тони, която ги посрещна в апартамент, който обитава, когато има участия в София.

Съчерешковците не отказаха и не върнаха нищо, хапнаха с кеф и похвалиха искрено домакинята.

Тъй като и трите вечери преди това минаха в песни и танци, изключително земната Тони, от която е добре да вземат юрнек и други "звезди" в България, реши да изненада гостите си с... тихи настолни игри.

В края на превкусната вечеря, домакинята беше подготвила - редене на пъзели за раздвижване на перисталтиката.

Първият в играта, в случая Кристина получи буркан с домашна лютеница правена от Тони.

Имаше и още подаръци за гостите - по книга "Гласове от залива", която само се подарява и няма откъде да бъде закупена и по кутийка маринован чернокоп, за да е full морската атмосфера.

Съвсем резонно гостите на Тони й дадоха по 10 точки от всеки. И така в петорката вече са двама с максимален брой точки.

В последната петъчна вечер на тазседмичното издание на шоуто в кухнята ще се вихри - моделът Кристина Милева, а шеф Манчев ще връчи плакета на победителя.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза