Меню

Избрани новини

Пикантерии

Прея се отървала от 15 кила

Певицата с шоколадов тен отслабнала за 3 месеца

24-годишната R&B певица Прея Осасей, чиято музикална кариера стартира навремето в X Faktor е стопила 15 кг. от теглото си, научи LifeOnline.bg.

Родената в София, но с баща нигериец, който е покойник, Прея, винаги е страдала от закръгления си имидж.

Макар и пухкавостта й да е нейн специфичен чар, ведно с шоколадовата й кожа, младата изпълнителка не се чувствала okay в кожата си.

Още от малка тя се борела с килограмите, дори майка й е прибягвала до услугите на диетолог, за да помогне в борбата с прекомерния апетит на дъщеря си.

През лятото на 2018 година певицата е потърсила съдействието на консултантката по здравословно хранене и фитнес гуру Биляна Йотовска.

Инструкторката й изготвила хранителен режим с 4 хранения като едното от тях е плаващо. Освен това ограничила и въглехидратите в режима на Прея.

За да поддържа новата си фигура Прея редовно тренира йога в Борисовата градина и въпреки ниските температури навън тя може да бъде засечена в софийския парк да изпълнява упражненията на индуистката философска школа.

Това не е първият опит за отслабване на чаровната изпълнителка.

През 2015 година, засегната от думи на ментора си Здравко от "Ритон" в шоуто Музикална академия, тя започна диета на основа на разделното хранене.

Тогава изключила от менюто си мазното, солта, пърженото, тлъстите меса и сладкишите, които обожавала. 

В седмицата си имала разтоварващи дни, в които била само на салати и фрешове. Пиела не по-малко от 2 литра вода на ден. Тренирала йога и карала колело.

Този път стимулът не е обидни слова, а любов...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза