Меню

Избрани новини

Фен зона

Готвачът-рапър Лео Бианки отпраши в Италия за Коледа

Пеещият кулинар отиде да сготви на голямата си фамилия за празниците

Вечно усмихнатият телевизионен готвач Лео Бианки посети голямата си фамилия в Сицилия тази Коледа, научи LifeOnline.bg.

Той отиде на гости на леля си Мария, в дома на която всяко Рождество се събират братовчеди, племенници, зетьове и снахи на Лео. 

Родителите на шоумена не присъстваха на събирането, майка му е покойница от 5 години, а баща му бил настинал и си останал вкъщи.

Затова пък около трапезата се бяха събрали голяма част от роднините на пеещия готвач и очакваха с нетърпение своите подаръци от България.

Лео и голямата му италианска фамилия

Ресторантьорът и риалити звезда (Лео е първия чужденец участвал в българския Биг Брадър) раздаде на всички малки и големи всякакви лакомства и сувенири, които любезно беше закупил от втората си родина.

За леля Мария имаше красива народна покривка с шевици, за братовчеда - чаша за капучино с българското знаме, освен това от коледния му чувал излязоха - лютеница, козе сирене, Перловска ракия и други вкусотии.

Въпреки че голяма част от ястията за трапезата вече бяха приготвени, Лео се включи в подготовката на празничната маса и приготви заедно с племенницата си Джада - класически сициалиански ригатони с доматено пюре с чесън и босилек, пържени патладжани и настъргана рикота отгоре. За десерт той най-умело и бързо им спретна ароматни и апетитни каноли (типичен сицилиански сладкиш) отново с рикота, но този път кремообразна и наръсени с настъргани бадеми.

Шумно, весело и същевременно с това задушевно отбеляза Рождество Христово, фамилията на Бианки, а той развълнувано сподели, че семейството за италианците е всичко и връзката между тях е най-важното нещо на света.

Самият Лео, тук в България, си има свое семейство - съпругата Лучия и близнаците Николо и Матия, които се родиха през 2013 година.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати