Меню

Избрани новини

Фен зона

Готвачът-рапър Лео Бианки отпраши в Италия за Коледа

Пеещият кулинар отиде да сготви на голямата си фамилия за празниците

Вечно усмихнатият телевизионен готвач Лео Бианки посети голямата си фамилия в Сицилия тази Коледа, научи LifeOnline.bg.

Той отиде на гости на леля си Мария, в дома на която всяко Рождество се събират братовчеди, племенници, зетьове и снахи на Лео. 

Родителите на шоумена не присъстваха на събирането, майка му е покойница от 5 години, а баща му бил настинал и си останал вкъщи.

Затова пък около трапезата се бяха събрали голяма част от роднините на пеещия готвач и очакваха с нетърпение своите подаръци от България.

Лео и голямата му италианска фамилия

Ресторантьорът и риалити звезда (Лео е първия чужденец участвал в българския Биг Брадър) раздаде на всички малки и големи всякакви лакомства и сувенири, които любезно беше закупил от втората си родина.

За леля Мария имаше красива народна покривка с шевици, за братовчеда - чаша за капучино с българското знаме, освен това от коледния му чувал излязоха - лютеница, козе сирене, Перловска ракия и други вкусотии.

Въпреки че голяма част от ястията за трапезата вече бяха приготвени, Лео се включи в подготовката на празничната маса и приготви заедно с племенницата си Джада - класически сициалиански ригатони с доматено пюре с чесън и босилек, пържени патладжани и настъргана рикота отгоре. За десерт той най-умело и бързо им спретна ароматни и апетитни каноли (типичен сицилиански сладкиш) отново с рикота, но този път кремообразна и наръсени с настъргани бадеми.

Шумно, весело и същевременно с това задушевно отбеляза Рождество Христово, фамилията на Бианки, а той развълнувано сподели, че семейството за италианците е всичко и връзката между тях е най-важното нещо на света.

Самият Лео, тук в България, си има свое семейство - съпругата Лучия и близнаците Николо и Матия, които се родиха през 2013 година.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати