Меню

Избрани новини

Клюкарник

Какво да подарим на знаците от Зодиака в годината на Жълтата Свиня - 2 част

Някои от представителите на следващите 6 зодиакални знака ще се зарадват на екзотична екскурзия, други на прибори с монограм - на кои какво, вижте сами

Коледа и Нова година наближават неусетно. Време е да се ориентирате за подаръци за най-близките си и любими хора. Тези практични съвети за различните зодиакални знаци ще ви помогнат да изберете подарък, който не само да не ги разочарова, но и да ги впечатли и да го харесат от сърце!

Везни (23 септември - 22 октомври)

На дамите Везни можете да подарите луксозна готварска книга, супер джаджа за кухнята, дори и набор от кухненски принадлежности и аксесоари, включително престилка и ръкохватки (но в голяма кутия и красиво опаковани). За момичетата Везни, годината на Жълтата Свиня. ще бъде период на активно усъвършенстване в готвенето и следователно ще оценят напълно вашият подарък. А мъжете Везни по-добре ги попитайте или научете по заобиколен начин какво искат, тъй като всеки гаф ще остави белег на разочарование в ранимата им душа.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

За Скорпионите тази Нова година ще е удоволствие да получат нещо, което е свързано с ярки впечатления - билети за култовото представление, екскурзии до някоя екзотична страна с древна история, абстрактна картина, която може да бъде дълго съзерцавана и анализирана. И в никакъв случай не подарявайте на Скорпиона утилитарни вещи или предмети, свързани с ежедневието - той ще се обиди невероятно, тъй като ще остане с впечатление, че сте му откраднали празничната атмосфера.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелецът за годината на Жълтата Свиня трябва да бъде изненадан с подбрани книги от древни и съвременни философи: през 2019 г. представителите на този знак ще имат нужда от ново търсене на себе си, от развиването на определена концепция за битието си, така че литературните произведения на хора, които са се посветили на същото, ще се върже доста добре. И, разбира се, както винаги, един много важен подарък за Стрелеца би било всичко, което по някакъв начин е свързано с пътуване.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите ще бъдат много щастливи от нещо, което е пряко свързано лично с тях и никой друг. Така че вашият подарък за годината на Жълтата Земна Свиня трябва да бъде личен, уникален и напълно да отразява характера на представителя на този знак. Можете да му подарите автопортрет в исторически костюм, набор от бизнес аксесоари с инициалите или пълното му име (писалка, органайзер, тефтер, визитник - разбира се, не от свинска кожа), персонализирани прибори или сервиз за хранене с монограми.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

На Водолеите, за годината на Жълтата Свиня, е подходящо да подарите нещо, което е свързано с техните цели и планове. Така например, ако представител на този знак сподели идеята си да се запише на курс по чужд език, смело му подарете речник, а ако ви довери, че планира да отиде на почивка на горещо място му купете модерна и добре защитаваща от жегите шапка, слънцезащитни кремове и т.н. Така, не само ще зарадвате вашият Водолей, но и ще го подтикнете към реализацията на неговите планове.

Риби (19 февруари - 20 март)

За Рибите ще е много важно тази нова година да сбъднат някоя от съкровените си мечти. Ако знаете за нея и имате възможност да я направите реалност, благодарността на представителя на този знак няма да има граници. Е, ако не знаете, просто си спомнете за какво сте си говорили през отминаващата вече 2018 г. - това е жокер. Повечето Риби ще бъдат доволни и ако им подарите нещо високо артистично, топло и уютно, практичен аксесоар, домакинска вещ, но в същото време да е мило и красиво.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати