Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скъп подарък! Богат любовник купил кола за 150 бона на Митака? (снимка)

С какво ли е заслужил подаръкът питат се последователи в мрежата

Kристиян Кирилов, станал известен като Митака от „София ден и нощ“ се похвали с нов лъскав автомобил за 150 бона, научи репортер на LifeOnline.bg.

Масажистът от Миконос се похвали с фотоси в социалните мрежи, на които позира пред автомобила. Марката е Ауди Q 6 и бе представена в България през септември тази година.

Близки от обкръжението на родения в Шумен културист коментират, че той нямал възможности да си позволи подобна придобивка със смешните хонорари от сериалчето, в което вече не се снима, и колата най-вероятно е подарък от богат „приятел“ на Крис.

С какво и как точно я е заслужил, никой не се наема да коментира, но открай време се говори, че жадния за холивудска слава татуиран мъж върти „масажи“ на платежоспособни господа на о-в Миконос.

Потребители в социалните мрежи пък коментират, че героят от „София ден и нощ“, често обичал да позира пред колите на богатите си клиенти и да внушава, че са негови. Та не било много сигурно, дали джипката е негова или е поредния опит за внимание отстрана на медиите.

Кристиян обича да позира пред скъпите автомобилиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати