Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скъп подарък! Богат любовник купил кола за 150 бона на Митака? (снимка)

С какво ли е заслужил подаръкът питат се последователи в мрежата

Kристиян Кирилов, станал известен като Митака от „София ден и нощ“ се похвали с нов лъскав автомобил за 150 бона, научи репортер на LifeOnline.bg.

Масажистът от Миконос се похвали с фотоси в социалните мрежи, на които позира пред автомобила. Марката е Ауди Q 6 и бе представена в България през септември тази година.

Близки от обкръжението на родения в Шумен културист коментират, че той нямал възможности да си позволи подобна придобивка със смешните хонорари от сериалчето, в което вече не се снима, и колата най-вероятно е подарък от богат „приятел“ на Крис.

С какво и как точно я е заслужил, никой не се наема да коментира, но открай време се говори, че жадния за холивудска слава татуиран мъж върти „масажи“ на платежоспособни господа на о-в Миконос.

Потребители в социалните мрежи пък коментират, че героят от „София ден и нощ“, често обичал да позира пред колите на богатите си клиенти и да внушава, че са негови. Та не било много сигурно, дали джипката е негова или е поредния опит за внимание отстрана на медиите.

Кристиян обича да позира пред скъпите автомобилиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати