Меню

Избрани новини

Клюкарник

Провал в „кариерата“! Митака така и не успя да пробие в Холивуд, страда за изгубената слава

Връща ли се към „масажите“ на о-в Миконос мусколягата?

Аматьорите от нискобюджетната поредица „София ден и нощ” Митко и Коки ронят сълзи за изгубените звездни мигове, писа HotArena.

Двамата вече не са част от сериала, защото решиха, че са достатъчно добри и популярни за да се уредят в нещо по-добре платено от 70 лева на ден.

Митака се пробва да пробие в меката на световното кино - Холивуд, но засега напъните му да стане звезда удрят  на камък.

Наскоро „мусколягата“ и „убитакът“, каквито са образите им в тийн поредицата, бяха засечени в столично заведение, където разговаряха и си припомняха добрите стари времена, когато бяха разпознаваеми, а почитатели ги гонеха за снимки и автографи.След като се пробваха да пробият в „сериозното“ кино и не успяха двамата се събраха за да кроят планове, как да закрепят положението за да не се връщат към старите си занимания, от времето преди да влязат в шоубизнеса.

Какво ли са измислили и дали Кристиян Кирилов, както е истинското име на Митака ще се завърне към старата си работа на „масажист“, ще разберете скоро от LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати