Меню

Избрани новини

Клюкарник

Провал в „кариерата“! Митака така и не успя да пробие в Холивуд, страда за изгубената слава

Връща ли се към „масажите“ на о-в Миконос мусколягата?

Аматьорите от нискобюджетната поредица „София ден и нощ” Митко и Коки ронят сълзи за изгубените звездни мигове, писа HotArena.

Двамата вече не са част от сериала, защото решиха, че са достатъчно добри и популярни за да се уредят в нещо по-добре платено от 70 лева на ден.

Митака се пробва да пробие в меката на световното кино - Холивуд, но засега напъните му да стане звезда удрят  на камък.

Наскоро „мусколягата“ и „убитакът“, каквито са образите им в тийн поредицата, бяха засечени в столично заведение, където разговаряха и си припомняха добрите стари времена, когато бяха разпознаваеми, а почитатели ги гонеха за снимки и автографи.След като се пробваха да пробият в „сериозното“ кино и не успяха двамата се събраха за да кроят планове, как да закрепят положението за да не се връщат към старите си занимания, от времето преди да влязат в шоубизнеса.

Какво ли са измислили и дали Кристиян Кирилов, както е истинското име на Митака ще се завърне към старата си работа на „масажист“, ще разберете скоро от LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати