Меню

Избрани новини

Фен зона

За три знака от Зодиака месец Декември ще бъде магичен и приказен

Месец Декември е най-вълнуващият месец от годината - за някои от зодиите той ще бъде супер емоционален

Един от най-вълшебните месеци в годината е месец Декември. През целия месец българският народ празнува и се весели по различни поводи.

Месецът стартира с празника на моряците и банкерите Никулден, на 8-ми университетските възпитаници отбелязват Студентския празник, на 9-ти имен ден празнуват Анитата, на 20-ти е Игнажден, на 24-ти е Бъдни вечер, на 25-ти почитаме Рождество Христово, на 27-ми е Стефановден, на 31-ви посрещаме новата година. 

За три от зодиите, обаче последният месец от годината ще е по-емоционален и по-магичен. Това се отнася за Лъвовете, Стрелците и Козирозите.

Лъвовете ще имат много успех в работата си, и въпреки че е края на годината ще стартират нови проекти, които ще дадат резултати още в първото тримесечие на 2019-та година. Представителите на огнената зодия ще са изключително вдъхновени, решителни и ентусиазирани. Ще премахват с размах всякакви препятствия по пътя си, това ще ги зарежда със самочувствие и ще бъдат със себеусещането на благословени.

***

Голяма част от Стрелците, освен всенародните празници ще празнуват и рожден ден през декември. Ще запомнят месеца с купони и веселие. Определено няма да им е скучно - декември си е техния месец, Юпитер ще е на тяхна страна и ще пръскат очарование и феромони около себе си. Ще почувстват прилив на сили и усещане за ново начало и това наистина ще е така. Цялата 2019-та за тях ще е изключително интересна година, изпъстрена с много пътувания, срещи, а за някои представители от зодията - нова любов и дори брак. 

***

Въпреки трудната и изтощителна 2018-та година за Козирозите, декември ще им даде моменти на отдих и душевен комфорт. Ще сложат край на връзки и отношения, които не си струват. По Коледно-Новогодишните празници ще бъдат заобиколени от близки и семействата си, ще им бъде уютно и приятно. Това ще ги зареди с енергия за новата 2019-та година и ще им върне вярата в живота. Ще си починат и ще релаксират по възможно най-добрия начин, част от тях ще се отдадат на спа-процедури, а други просто ще се наслаждават на хубава книга, меко одеялце и чаша ароматен чай в домашна обстановка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати