Меню

Избрани новини

Клюкарник

Какво да подарим на знаците от Зодиака в годината на Жълтата Свиня

Някои от зодиите ще се зарадват на пари в плик, други на меко одеялце, вижте на кои - какво...

Нова година приближава стремително. Мислите ли вече за подаръци? Ако имате затруднения с това, WMJ.ru /woman.rambler.ru/ с помощта на астролог ще ви подскажат какво да подарите на любимите си хора, според зодията им, в годината на Жълтата Земна Свиня. Защото е важно не само да угодиш на близките си, но и да предусетиш желанията им.

Овен (21 март - 20 април)
Овните, незвисимо мъже или жени, тази Нова година ще се зарадват на нова дреха. Жълтата свиня обича добре облечените хора, но тя самата, както и представителите на този знак, често е ленива, подбирайки гардероба си. Така че, дамите Овни ще се зарадват на пончо и шапка, пуловер или луксозна жилетка, а мъжете на - елегантна риза, блуза с актуални принтове, дори оригинална папийонка. Само че никакви евтини боклуци и имитации! Изключително маркови и модни парцалки, иначе ефекта от подаръка ви ще е обратен.

Телец (21 април - 20 май)
На Телците и от двата пола може да подарите всичко, свързано с домакинството. Жълтата Земна свиня е голяма домакиня, както и самите представители на този знак и затова ще ги зарадва нещо, което ще им помогне да улеснят и да направят домакинската си работа по-продуктивна, а домът им по-красив. Така че просто им подарете малък кухненски уред или съответстващ на интериора на жилището на вашия Телец дизайнерско украшение, инструменти за малки ремонти, прибори за готвене или за хранене, кошница за пикник или текстилни изделия - коледна покривка, меко одеялце, шалте, комплект хавлии.

Близнаци (21 май - 21 юни)
И двата пола Близнаци ще бъдат доволни от избора ви на книги за четене от лекия жанр, книги за изкуството и художествени албуми с репродукции, тъй като представителите на знака ще бъдат обхванати от желание за самообразоване през новата година и ще четат всичко, особено литература свързана с картини, художници, биографии на известни личности и стилове от различни епохи. Добър подарък за Близнаците ще бъде всичко свързано с организирането на купони: аксесоари за коктейли, оригинален сервиз за хранене, интересни чаши т.н.

Рак (22 юни - 22 юли)
Когато подготвяте подаръци за приятелите си Раци, не забравяйте и да уважите хората, които са им най-близки - родители, деца, техните половинки. Вниманието, което ще окажете за тези, които са най-скъпи за Раците, през Новата година ще бъде най-добрия дар за тях. На тях самите можете да подарите всичко, което прави живота по-комфортен - от топло одеяло до термочаша. Но нищо ненужно! Роднините на Раците и любимият им човек трябва да им подарят това, за което са си мечтали - ако те ясно са изразили желанието си в разговор, това означава, че се надяват, че са чути и ще им бъде поднесена желаната вещ.

Лъв (23 юли - 22 август)
За подаръците на Лъвовете за тази Коледа, можете да не се притеснявате, тъй като те самите не знаят какво искат и могат да реагират на вашите предложения както с буен възторг, така и с откровено недоволна физиономия. Ето защо, ако не сте получили конкретни указания за това, какво "Неговото лъвско величество" е нетърпелив да намери под коледната елха, не се тормозете и не напрягайте главата си, а просто купете красив плик за пари и сложете в него сумата, която можете да си позволите - Вашият Лъв сам ще реши за какво да изхарчи сумата.

Дева (23 август - 22 септември)

На Девите за тази Нова година също трябва да подаряват пари, но не защото представителите на този знак не знаят какво искат, а защото през 2019 г. ще бъде много важно за тях да имат определена свободна сума, заделен стратегически резерв, който по всяко време, без да разклащат бюджета си, да могат да похарчат за дрехи, пътувания или някакви образователни курсове, майсторски класове, книги. И избягвайте да подарявате забавни дрънкулки - вашата Дева няма да разбере шегата ви, а просто ще се засегне.

Очаквайте продължение...

Превод от руски език: Ани Атанасова

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати