Меню

Избрани новини

Афиш

Дженифър Лопес с втори шанс в нов филм (трейлър)

В романтичната комедия "Втори шанс" Лопес играе продавачка в супермаркет, която прави шеметна кариера с измама

Дженифър Лопес е любима певица на цели две поколения фенове, но вече е и със сериозен бекграунд в киното.

След филмите „Сватбеният агент“, „Извън контрол“ на реж. Стивън Содърбърг, "Петзвезден романс", "Ще танцуваме ли?", където си партнира с Ричард Гиър и Сюзан Сарандън и великолепната комедия "Свекървище", където играе снаха на Джейн Фонда и още много др. знайни и незнайни филми с нейно участие, днес тя отново си дава шанс да докаже актьорските си заложби, установи репортер на LifeOnline.bg

Премиерата на романтичната комедия "Втори шанс" ("Second Act") на режисьора Питър Сигъл е днес - 14 декември. 

Сюжет: В новата лента Джей Ло влиза в ролята на 41-годишната Мая, продавачка в супермаркет, която не е успяла да завърши образованието си. Естествено, това й създава спънки, въпреки отговорността и трудолюбието си - да расте в кариерата. Неочаквано на помощ й се притичва нейният племенник, който с похватите на съвременните технологии й създава фейк профил във Фейсбук- на дама завършила в Харвард, в близки отношения с президентската двойка Обама и изкачвала Килиманджаро - всичко подплатено със снимков материал. След всичко това, младежът пуска фейк CV-то на леля си в голям козметичен бранд, откъдето съответно я канят на работа за консултант. Машината се завърта и Мая трябва да успее да балансира между лъжите, новите познанства, емоцията и страха от разкриване.

На премиерата снощи в Щатите, нюйоркчанката с пуерторикански корени е блеснала с феерична бонбонено-розова рокля. Сладурско розовата рокля е тюлена, с огромен шлейф и е била съчетана от Лопес със сребристи обувки на висок ток. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати