Меню

Избрани новини

Афиш

Дженифър Лопес с втори шанс в нов филм (трейлър)

В романтичната комедия "Втори шанс" Лопес играе продавачка в супермаркет, която прави шеметна кариера с измама

Дженифър Лопес е любима певица на цели две поколения фенове, но вече е и със сериозен бекграунд в киното.

След филмите „Сватбеният агент“, „Извън контрол“ на реж. Стивън Содърбърг, "Петзвезден романс", "Ще танцуваме ли?", където си партнира с Ричард Гиър и Сюзан Сарандън и великолепната комедия "Свекървище", където играе снаха на Джейн Фонда и още много др. знайни и незнайни филми с нейно участие, днес тя отново си дава шанс да докаже актьорските си заложби, установи репортер на LifeOnline.bg

Премиерата на романтичната комедия "Втори шанс" ("Second Act") на режисьора Питър Сигъл е днес - 14 декември. 

Сюжет: В новата лента Джей Ло влиза в ролята на 41-годишната Мая, продавачка в супермаркет, която не е успяла да завърши образованието си. Естествено, това й създава спънки, въпреки отговорността и трудолюбието си - да расте в кариерата. Неочаквано на помощ й се притичва нейният племенник, който с похватите на съвременните технологии й създава фейк профил във Фейсбук- на дама завършила в Харвард, в близки отношения с президентската двойка Обама и изкачвала Килиманджаро - всичко подплатено със снимков материал. След всичко това, младежът пуска фейк CV-то на леля си в голям козметичен бранд, откъдето съответно я канят на работа за консултант. Машината се завърта и Мая трябва да успее да балансира между лъжите, новите познанства, емоцията и страха от разкриване.

На премиерата снощи в Щатите, нюйоркчанката с пуерторикански корени е блеснала с феерична бонбонено-розова рокля. Сладурско розовата рокля е тюлена, с огромен шлейф и е била съчетана от Лопес със сребристи обувки на висок ток. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати