Меню

Избрани новини

Звездите

Ариана Гранде ознаменува края на 2018-та с ново емоционално тату

Най-успешната певица за годината си направи татус за приятелство с... баба си

Ариана Грандe си направи масивна татуировка за приятелство, за да отпразнува края на 2018 година, пише Cosmopolitan, провери репортер на LifeOnline.bg.

Певицата закара в тату студиото и баба си и нави старата дама и ття да си направи татус.
2018-та беше трудна и емоционална година за Ариана, която се опитваше да се възстанови след злополучния й концерт в Манчестър през месец май 2017 г., на който загинаха 22 души след терористичен акт. През отминаващата година Ариана мина през нови препятствия в личен план - раздели се с годеника си комикът Пийт Дейвидсън и се сбогува завинаги с бившия си приятел и рапър Мак Милър, който почина от свръхдоза.

Все пак не всичко беше ужасно - тя извади на бял свят 4-ия си студиен албум "Sweetener" и парчето "Thank U, next", a Билборд я обяви за "Жена на годината". За да отбележи края на 2018 г. и всичките си постижения, Ариана отиде и си направи гигантска татуировка за приятелство с баба си.

Татусът е изработен от бруклинската татуистка Мира Марая на лявата ръка на певицата и изобразява конфигурация от небесни тела - Луна, звезди и слънце.

Докато Ариана се е татуирала, на баба й й доскучало и тя също решила да се подложи на процедурата и така получила първата си татуировка на 93-годишна възраст.

Певицата има навика да си прави татуси след драматични моменти в живота си. Тя има татуировки посветени на атентата в Манчестър, на връзката си с Пийт, а след което и на раздялата с комика.

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати