Меню

Избрани новини

Звездите

Ариана Гранде ознаменува края на 2018-та с ново емоционално тату

Най-успешната певица за годината си направи татус за приятелство с... баба си

Ариана Грандe си направи масивна татуировка за приятелство с баба си, за да отпразнува края на 2018 година, пише Cosmopolitan, провери репортер на LifeOnline.bg .
2018-та беше трудна и емоционална година за Ариана, която се опитваше да се възстанови след злополучния й концерт в Манчестър през месец май 2017 г., на който загинаха 22 души след терористичен акт. През отминаващата година Ариана мина през нови препятствия в личен план - раздели се с годеника си комикът Пийт Дейвидсън и се сбогува завинаги с бившия си приятел и рапър Мак Милър, който почина от свръхдоза.

Все пак не всичко беше ужасно - тя извади на бял свят 4-ия си студиен албум "Sweetener" и парчето "Thank U, next", a Билборд я обяви за "Жена на годината". За да отбележи края на 2018 г. и всичките си постижения, Ариана отиде и си направи гигантска татуировка за приятелство с баба си.

Татусът е изработен от бруклинската татуистка Мира Марая на лявата ръка на певицата и изобразява конфигурация от небесни тела - Луна, звезди и слънце.

Докато Ариана се е татуирала, на баба й й доскучало и тя също решила да се подложи на процедурата и така получила първата си татуировка на 93-годишна възраст.

Певицата има навика да си прави татуси след драматични моменти в живота си. Тя има татуировки посветени на атентата в Манчестър, на връзката си с Пийт, а след което и на раздялата с комика.

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати