Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела реагира светкавично! Преслава обяви война на колежките си и загърби думите, че са „прости селянки“!

Добричлийката ревностно защити Цецо Андреев, който обиди всички от бранша

Избухна нова война в поп фолка!

В снощния лайф около елиминациите на Биг Брадър: Mоst Wanted фолк певицата Преслава беше в студиото като защитник на Цецо Андреев.

Певицата ревностно защити гримьора и изненада всички с думите си, че той е бил рязък с Емануела заради приятелката си Златка, видя репортер на LifeOnline.bg.

Според Преслава, Цецо не бил обидил Емануела или някой друг от бранша, а всички в студиото й припомниха, че Андреев обвини колежката й Емануела, че е развела „целия свят“, нарече я селянка, интригантка и я е псувал.

Валентин Кулагин, който защитаваше Никита се учуди на приказките на Преслава и заяви изумление, че певицата е в студиото да защитава точно този участник. От свои източници, нашата медия научи, че в рекламните паузи докато камерите са изключени, майката на Цецо Андреев е скочила на Кулагин и е имало шумен скандал на висок тон.

Лично засегната от думите на Цецо – Емануела също реагира на странното поведение на своята колежка Преслава в пост във Фейсбук, от който можем да предположим, че се задава поредна война в гилдията.

Днес, най- глупавото изказване на някой от коментаторите в Big Brother Bulgaria, беше, че ние с Цецо ще останем приятели (искрено се смях), че съм споделяла с него лични неща (крайно невярно) !!!Най, най смешното, че той не ме е обиждал, позовавайки се на жълти медий, както той сам каза..... Смях се и на това, как се оправдава простотията с емоционалност...! А най-обективни и на място, реални и очеизвадни бяха коментарите на Кулагин и Патрашкова, личи когато имаш интелект и говориш с него!“, разочарована написа певицата с изумрудени очи, ясно и отчетливо визирайки изказванията на Преслава, която заяви, че Емануела ще прости и ще се сдобри с „изрусеното Какаду“, както е новият прякор на съквартиранта от Койнаре.

В коментарите си, феновете не могат да си обяснят непонятното и неадекватно поведение на Преслава.

Някои от потребителите припомнят, че Преслава е в интимни отношения с бившия приятел на Златка Райкова – Павел Лазаров и предполагат, че именно той е повлиял на изказванията на майката на детето му.

Други пък са на мнение, че Преслава за пореден път търси популярност на гърба на колежките си и ни връщат в близкото минало, когато тя обяви война и на колежката си Галена след като се оказа, че може Галена да получи приза „Певица на годината“.

Според вътрешни източници от ведомствената телевизия на Пайнер, Преслава обявила ултиматум, че ако тя не си получи полагащата й се статуетка, ще бойкотира наградите на Планета ТВ.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати