Меню

Избрани новини

Ексклузивно

До болка откровен! Гримьорът Мис Бони проговори за скандалните изказвания и намесата на името му в Биг Брадър! (видео)

В типичния си пиперлив стил, Борислав Соколов нарича нещата с истинските им имена

Припомнете си, че Цецо Андреев заяви по време на участието си в Биг Брадър, че не разчита на певиците с техните „гримчета веднъж седмично“ и ги нарече „ниско интелигентни“.

Това предизвика още по-голям негативен отклик от страна на известните му клиентки, благодарение, на снимки с които той се прочу.

Името на Мис Бони беше намесено на няколко пъти в риалити програмата, а това предизвика много въпроси към един от първите звездни гримьори.

Сега най-накрая Бони реши да изкаже своята позиция по темата, с което слага точка и отговаря на всички, които са очаквали становището му, видя репортер на LifeOnline.bg.

"Знам, че след много писаници, подмятания и коментари по мой адрес очаквате и моето мнение или статус....
Мисля обаче след думите във видеото, няма смисъл да коментирам тази личност, защото за разлика от него на мен никога не ми е била нужна летва, за да се сравнявам с някого.

Нямам нужда от отправна точка, за да поставям очна линия, нито от фотошоп, за да придавам на гримовете си допълнително блясък.

Да, аз съм този гримьор, който първи дръзнах да излезе преди години в национален ефир и говоря за средата, в която работя. И да, толкова години по-късно тя все още не се е променила и да, все още има "звезди" в т.нар. "български шоубизнес", които поддържат изхабения си имидж с всякакви недоклатени и лошо измислени PR акции.

И да, има едни такива като момчето, които редовното им занимание е да поливат егото на т.нар.от него "звезди” и които, когато някоя от тях се окаже от другата страна са готови да влязат в отгледаната лично от тях джунгла и да я опустошат. Явяването в национален ефир, говоренето от първа инстанция и категоризирането на хора носи само бели.

Това от личен опит го знам.

Но явяването в национален ефир, публичното унижение, имитация, подмятания и коментари за това колко неприятни са всъщност тези от шоубизнеса, които до преди месец правиш за без пари, за да градиш измислена популярност и да можеш да кажеш после на приятелите си, че и ти си се отъркал У ЗВИЗДИТЙЕ е меко казано порно. Лошо снимано и зле изпълнено....

Но, оставям размислите за изречените думи по смисъл и същество на тези към които всъщност бяха отправени...! Ако, те се имат за трамплин, чието съществуване след отскока е без значение или им е все едно публично да бъдат квалифицирани като ,,ниско интелигентни” ,значи могат да продължат ролята си на ,,трамплин за селски отскоци” и дано това ги прави щастливи!!

Аз съм проправил път, по който много млади гримьори вървят, едни плюят и къртят, други с гордост доправят и подсилват професията достойно, но никога и никой не е бил трамплин за мен така, както на повечето в кариерата, аз бях техният имидж-трамплин!
Гордея се с всяка моя дума, грим или жест, но не толерирам: неуките, интригантите, простащината и евтините фойерверки за бърза слава и срам на професията - ГРИМЬОР!! 
Благодаря за отделеното време да прочетете моят отговор след седмици на въпроси и множество статуси без отговор!"Коментари (1)

Георги Йонов Гримьора на звездите ,който си залепи задните части на екрана ме блокира от фейсбук и Инстаграм защото го попитах (без псувни )"Кой го е накарал да си залепи задните части на екрана."лицемерно е на фона на имиджа му.(Свободно поведение)
26.04.2023 16:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза